Ősszel kinyírja az összes 32 bites appot az Apple

Számítógépek esetében már régebb óta beszélhetünk 64 bitről mint okostelefonoknál, de a rendszerchipek, az operációs rendszerek és az alkalmazások nagy része is már 64 bites. A legnagyobb terület, ahol ez még nem minden esetben elérhető, az az alkalmazások.

Az Apple felszólította a fejlesztőket, hogy az ősszel megjelenő iOS 11 már csak 64 bites applikációkat fog támogatni. Az iPhone 5S óta beszélhetünk készülékszinten az Applenél 64 bitről, azóta amelyik fejlesztő akarta, átírta a programját, most viszont nincs más választásuk. Jelenleg közel 187.000 alkalmazás használ 32 bites architektúrát.

Ha a fejlesztők nem szeretnék, hogy alkalmazásuk süllyesztőben végezze, akkor kicsit dolgozni kell rajta. Honnan tudod megállapítani, hogy az iPhoneon vagy iPaden lévő app 32 bites? Lépj be a Beállítások – Általános – Infó – Alkalmazások menüpontba és ott fel fogja sorolni ezeket az appokat. Ha nem látsz egyet sem, akkor számodra ez semmilyen hátránnyal nem fog járni (ha esetleg a fejlesztő nem teszi meg a lépéseket).

The post Ősszel kinyírja az összes 32 bites appot az Apple appeared first on Tech2.hu.

…read more

Source:: Tech2

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.