Elérhető és letölthető a Windows 10 Alkotói frissítés

A Microsoft néhány napja már letölthetővé tette nagyszabású Windows 10 Alkotói frissítését, azonban április 11-től vált elérhetővé OTA frissítéssel széleskörben.

Mit hoz magával az Alkotói frissítés?

A frissítésnek hála a felhasználók minden eddiginél jobban kibontakoztathatják a kreativitásukat. Az olyan lehetőségek, mint a 3D alkotás és megosztás, a kiterjesztett valóság integrált működése, a játékélményt érezhetően fejlesztő Game mode, a játékmenet Beammel történő megosztása vagy az új Microsoft Edge Windows Ink kiegészítő funkcióval eddig soha nem látott lehetőségeket nyújtanak több mint 400 millió felhasználónknak!

– írják a Microsoft ezzel kapcsolatos közleményében.

A Microsoft a megújult Paint 3D, a “játék mód”, az éjszakai mód és a továbbfejlesztett Edge böngésző mellett új adatvédelmi szolgáltatásokkal bővítette a rendszert. Ezekről bővebben a Microsoft oldalán lehet olvasni magyar nyelven, amit kiemelnénk, hogy a Windows 10-nél sokat kritizált felhasználói adatgyűjtésben is változtattak, a Windows mostantól kevesebb adatot szed be a felhasználóktól, van lehetőség arra is, hogy a legtöbbet kikapcsoljuk, azonban teljesen ezt még mindig nem lehet kikapcsolni.

Ezek az adatgyűjtések a rendszer hibajavításának és fejlesztésének okából történnek, nem a privát tartalmaink között böngésznek a Microsoft emberei. A Windows 10 Alkotói frissítés letölthető a Gépház – Frissítés és biztonság menüpontjából, ha viszont nem dobja fel, akkor manuálisan is le lehet szedni egy telepítőkészlet segítségével.

The post Elérhető és letölthető a Windows 10 Alkotói frissítés appeared first on Tech2.hu.

…read more

Source:: Tech2

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.