Éljen a péntek, de állást még kereshetsz

Tudjuk, hogy pénteken már senkinek sincs különösebb kedve a munkával foglalkozni, de azért keresgélni még lehet, nem? Különösen, ha német, holland, angol, francia álláslehetőségekről van szó a legváltozatosabb területeken. Hát hajrá!

Csempéző – burkoló (Németország, Hollandia)

Hollandiába és Németországba keresnek csempézőket/burkolókat, azonnali kezdéssel. A fizetés havi 1600 euró, angol vagy német nyelvtudás és szakmai tapasztalat kell hozzá.

A cég gyors ügyintézést, szállást és folyamatos munkalehetőséget kínál. Elvárás a szakirányú végzettség, a B kategóriás jogosítvány.

Ha érdekel a munka, erre indulj tovább.

Pék (Németország)

A németországi Nittenauba keresnek németül minimális szinten beszélő pékeket. A feladatkör dagasztás, táblázás, egyéb pék feladatok ellátása egy kis méretű pékségben.

Amit kínálnak: hosszú távú foglalkoztatás, szállás, utazási hozzájárulás (a munkahely és szállás között), Németországban bejelentett munkaviszony, magyar nyelvű segítségnyújtás.

Részleteket itt találsz.

Autószerelő, gépjárműszerelő (Németország, Franciaország, skandináv országok)

Olyan szakembereket keresnek, akiknek van tapasztalata autó, vagy teherautó, vagy pótkocsi, vagy mezőgazdasági gép szerelésben, vagy karosszérialakatosként.

A munkavégzés helye lehet Németország, Franciaország, vagy skandináv országok.

Elvárás német munkavégzés esetén a német nyelvtudás minimum társalgási szinten, Franciaországban és a skandináv területeken angol nyelvtudás, vagy a nemzet saját nyelve, releváns szakmai tapasztalat, szakképzettség, B kategóriás jogosítvány.

Amit ezért kínálnak, az a versenyképes fizetés, leszervezett szállás, hivatalos, bejelentett munkaviszony, egészségbiztosítás, teljeskörű segítségnyújtás a kiutazásnál.

Ha felkeltette az érdeklődésed a munka, akkor erre indulj tovább!

Idősgondozó (Anglia)

Londonba keresnek idősgondozókat, akik az otthonukban látogatják meg az idős embereket (adott beosztás alapján) és nyújtanak nekik segítséget a mindennapi teendőkben (gyógyszer beadása, bevásárlás, orvoshoz elkísérés…). Minden gondozottnál más a feladat.

Jogosítvány megléte nélkül is lehetőség van az állást betölteni, viszont feltétel az alapszintű angol nyelvtudás. Teljes munkaidős állás, amiért 1250 font havi fizetés jár.

Részleteket erre találsz.

Szellőzőrendszer szerelő (Németország)

A feladat szellőző berendezések beszerelése. Elvárás a kommunikációs szintű német nyelvtudás, a szakirányú tapasztalat, önálló munkavégzés. A saját autó előny.

Amit nyújtanak ezért, az német munkaszerződés (bejelentés, biztosítás), nettó 9,50 euró / óra bér, a munkaadó által szervezett és fizetett szállás, túlórázási lehetőség, és szabadság.

Minden továbbiért ide kattints!

A Éljen a péntek, de állást még kereshetsz bejegyzés először a Határátkelő jelent meg.

…read more

Source:: Határátkelő

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.