Tízezrekkel húzhatnak le, ha nem vigyázol!

Lassan érdemes megkötni az utasbiztosításokat, főként, ha nyaralásként külföldi utazásban gondolkodtok, annál is inkább, mert ilyenkor még kedvezményeket is ki lehet fogni. Viszont észnél kell lenni.

Mindenképp szem előtt kell tartani, hogy óriási eltérések is lehetnek a biztosítási ajánlatok között – írja az NL Café. Érdemes időben elkezdeni a keresgélést. Előfoglalás esetében még különleges kedvezményre is bukkanhatunk, ha mondjuk Horvátországot vagy Szlovéniát célozzuk meg. Persze arra is bőven akad példa, hogy az átlagos díj többszöröséért teszik ki a „bolt polcára” ugyanazt a szolgáltatást.

Nem árt tudni, hogy az olcsóbb biztosítás alacsonyabb kárösszeggel jár együtt. Probléma esetén sajnos a megtérülés is alacsonyabb lehet. Mindenkor érdemes alaposan megnézni azt is, hogy az adott biztosítási csomag pontosan milyen káreseményeket tartalmaz.

A biztosítás megkötésekor érdemes arra is figyelni, hogy az unión belül elfogadják az Európai Egészségbiztosítási Kártyát, amely sok országban a teljes orvosi ellátást fedezi, így erre külön fölösleges biztosítást kötni.

A biztosítási csomagok alapból nem tartalmazzák az autókra vonatkozó kiegészítést. Így ha saját kocsival utaztok, vagy autót béreltek, arra érdemes assistance kiegészítőt kötni.

(Fotó: pixabay.com/TerriC)

A Tízezrekkel húzhatnak le, ha nem vigyázol! bejegyzés először a Határátkelő jelent meg.

…read more

Source:: Határátkelő

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.