Több tárhely, több szín, ez lett az LG G6+

Új G6 verzióval rukkolt elő az LG, méghozzá G6+ néven. A készülék rövid ismertetőjegyei közé tartozik a nagyobb adattároló, a B&O füles valamint az új színvariációk. A mobillal együtt mégérkezett az első nagyobb frissítés a G6-hoz.

Az LG G6+ már 128 GB-os adattárolóval választható, ám a RAM sajnos még mindig csak 4 GB (nem azért csak, mert ne lenne elég, hanem mert ez egy plusz verzió), ezt a fájdalmat a garantált Qi vezetékmentes töltés igyekszik enyhíteni. Támogatott lesz az LG Pay, a megjelenés Koreában a következő hetekben várható, itthon ne nagyon várjuk hivatalos forrásból a telefont.

A G6+ több színben debütált: kék, arany, fekete, ezek fényben másként csillognak. A készülék mellé prémium B&O headset jár. Más változás nincs, így a Snapdragon 835-ös lapka is elmaradt. Mennyi értelme volt tehát az új verziónak, új néven? Nem sok.

Ennél fontosabb, hogy az LG kiadott egy jelentősebbnek mondható szoftverfrissítést is a G6-hoz, amit mindenképpen érdemes lesz letölteni, hiszen az arcfelismerés már zárolt képernyőnél is lehetsége lesz utána, illetve az alacsony energiafelsználású módnak köszönhetően az üzemidő is javulni fog.

The post Több tárhely, több szín, ez lett az LG G6+ appeared first on Tech2.hu.

…read more

Source:: Tech2

(Visited 5 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.