A hét legérdekesebb külföldi ajánlatai

Lassan már hagyomány, hogy így a hét utolsó napján összeszedjük nektek a szerintünk valamiért érdekesnek tartott (vagy általatok kedvelt) külföldi ajánlatokat. Ma sincs ez másként, senki nem maradt le semmiről – jó nézelődést!

Karbantartó, CNC megmunkáló (Németország)

A feladat CNC megmunkáló gépek és célgépek megelőző karbantartása (3-4-5 tengelyes megmunkáló központok; CNC köszörűk és szikraforgácsoló gépek), javítási, felújítási feladatok elvégzése, ad hoc gépmeghibásodások elhárítása, tervezett, időszakos karbantartások elvégzése. Amit vállalni kell, az 12 – 18 hónap németországi betanulás.

Asztalos (Ausztria)

Osztrák cég keres németül legalább alapfokon beszélő asztalost, akinek feladata nyílászáró gyártása, faanyagok előkészítése, faipari gépek kezelése. A havi nettó fizetési keret: 1 800 EUR.

Szakács (Anglia)

Azonnali kezdéssel keresnek szakácsokat Angliába, méghozzá egy 90 éve sikeresen működő, Angliában 4 wellness hotelt (egészségfarmot) és 6 day spa-t több száz fős személyzettel üzemeltető cégcsoport számára. Fizetés az angol normáknak megfelelő, bejelentett státusszal.

Szobalány dunai hajón

Hajós cégnek keresnek a 2017-es szezonra németül beszélő szobalányt. A feladat kabinok tisztán- és rendben tartása, vendégek igényeinek kiszolgálása. Elvárás a német, előny az angol nyelvtudás. A fizetés nettó 900 euró / hó.

Szakorvos (Ausztria)

Egy orvosi karrier-tanácsadással foglalkozó cég Ausztria egész területére keres tapasztalattal rendelkező szakorvosokat (sebész, altatóorvos, belgyógyász, pszichiáter, neurológus, nőgyógyász stb.).

Szakképzett ápoló (Németország)

Különösen intenzíves-, aneszteziológus- és műtős nővéreket, ápolókat keres egy munkaközvetítő cég, melynek ügyfelei kórházak és kórházüzemeltetők Németország egész területéről.

Elvárás az ápolói bizonyítvány, a legjobb, ha intenzíves-, aneszteziológus, műtős, vagy hasonló sikeresen elvégzett kiegészítő képzéssel, nagyfokú tanulási és beilleszkedési hajlandóság.

Nehéz fizikai gyári munka (Hollandia)

Megterhelő, de jól fizető fizikai munka erős fizikummal rendelkező 24-35 év közötti fiatal férfiak számára. A hirdetés szerint havonta 1000 euró félretehető normális munkaidő mellett is. Fő feladat az áruk, zsákok pakolása, ipari gépek megfelelő működtetése, takarítása és az árumozgatás.

Szakács (Egyesült Államok)

Egy „tradicionális magyar vendéglátó család” keres szakács(okat) és / vagy cukrászt Pennsylvaniába. A két szakács feladata autentikus magyar ételek elkészítése, a tulajdonosokkal az étlap kialakítása, a magyar-napok menüsor kigondolása.

A cukrásznak autentikus magyar cukrászati készítmények elkészítését kell elvégeznie. Fizetés megállapodás szerint.

Központifűtés szerelő (Hollandia)

A feladat új és meglévő épületek központi fűtésének csőszerelése, lefolyórendszer szerelése, kis és nagy átmérőjű csövek szerelése, hegesztése és karbantartása.

A felkínált havi jövedelem nettó 1500 – 2000 EUR/hónap, egyéb béren kívüli juttatások: szállás, biztosítás, útiköltség munka és szállás között.

Kürtőskalács készítő (Németország)

A müncheni Oktoberfestre (szeptember 15.-től – október 4.-ig) keresnek szakmai tapasztalattal rendelkező kürtőskalács készítőt. Elvárás a szakmai tapasztalat (a tészta felcsavarása a fára), gyorsaság, jó fizikum, terhelhetőség, csapatorientált szemlélet.

Más munkára vagy más országba vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem!

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj!

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget.

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

A A hét legérdekesebb külföldi ajánlatai bejegyzés először a …read more

Source:: Határátkelő

(Visited 5 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.