Nővértől az eladóig

Egy kellemes nyári szombat délelőtt is érdemes pár percet rászánni arra, hogy az ember elmélázzon a jövőjéről, és ha azt külföldön képzeled el, akkor átfusd ezt a pár ajánlatot. Soha nem lehet tudni, nem igaz… (A lehetőségekről a kiemelt linkre kattintva tudhatsz meg többet.)

Nővér (Németország)

A feladat betegek ellátása kórházi osztályokon (tapasztalatnak megfelelően). Elvárás az erős kommunikációképes német nyelvtudás, nővér végzettség, szakmai tapasztalat.

Amit nyújtanak, az hosszútávú munkalehetőség, német munkaszerződés (bejelentés, biztosítás). A fizetés nettó 1700-2100 euró / hó (végzettségtől és tapasztalattól függően).

Ügyfélkapcsolati és adminisztrációs munkatársa (Lengyelország)

Nemzetközi hátterű cég varsói irodájába keresnek magyarul beszélő munkatársakat ügyfélkapcsolati és adminisztratív pozícióba. A feladat ügyfelekkel kapcsolattartás szóban és írásban, kapcsolattartás a társosztályokkal napi szinten, angol és magyar nyelven, dokumentumok kezelése, adminisztráció, valamint pénzügyi, adminisztratív és ügyviteli támogatás nyújtása.

Fűtéscső-szerelő / gázszerelő (Németország)

A feladat nem meglepő módon fűtéscsövek hegesztése, és gázhegesztés. Elvárás a kommunikációs szintű német nyelvtudás, tervrajzok olvasása. Amit adnak, az német munkaszerződés (biztosítás, bejelentés). A fizetés nettó 1600-2200 euró / hó (adóbesorolástól függően), a szállást a munkaadó biztosítja, a munkavállaló fizeti.

Kisteherautó-sofőr (Európai Unió)

Európai uniós munkára keresnek gyakorlott, B-kategóriás jogosítvánnyal rendelkező gépkocsivezetőt, azonnali kezdéssel. Két-három hetes folyamatos munkavégzés, hálófülkés, ponyvás Fiat Ducatóval. A nettó jövedelem 25 Ft/km. Futás: 10-15 000 km/hónap.

Bolti eladó (Németország)

A feladat élelmiszerbolt vevőinek kiszolgálása, áruk polci kihelyezése, vonalkód olvasóval ellátott kassza kezelése. Elvárás az erős kommunikációképes német nyelvtudás (középszint), 1-2 év tapasztalat bolti eladóként.

Német munkaszerződést (biztosítás, bejelentés) kínálnak, a fizetés pedig bruttó 9 euró / óra + nettó 24 euró / munkanap. A szállást a munkáltató biztosítja 315 euró / hó áron.

Baromfitelepi munkás (Németország)

2010 óta működő munkaerő-kölcsönző cégcsoport Németországba keres pulykafarmra, valamint szárnyas feldolgozóüzembe, alapfokú német nyelvtudással rendelkező munkásokat.

Legfőbb feladatok a csomagolás – darabolás, szalag melletti termelési munka, áru-összekészítés, tojásválogatás. A munka helyszíne Bajorország, Alsó-Szászország.

Nem tetszenek a munkák? Esetleg más országba vágysz? Közel 1000 ajánlat vár egy kattintásra. Keresgélj!

Figyelem!

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj!

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget.

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

A Nővértől az eladóig bejegyzés először a Határátkelő jelent meg.

…read more

Source:: Határátkelő

(Visited 5 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.