Konkurenciát kapott a szelfibot

Ledöntheti trónjáról a karmeghosszabbító szelfibotot az AirSelfie nevű drónkamera, amelynek segítségével a levegőből, távolabbról készíthetünk magunkról és barátainkról fotókat és videókat.

Az AirSelfie olyan pontosan beállítható szögből és távolságból készít felvételeket, amire a szelfibot nem képes, ráadásul az 5 megapixeles, full HD-kamerával, 4 GB micro-SD-kártyával felszerelt kütyü előtt bátran pózolhatunk, nem lesz senki fél karú úgy, mint a szelfibot tartója. Akár 20 méteres magasságig is felrepülhet a kamera, ami kisebb, mint egy okostelefon.

Így néz ki a repülő minikamera

A drón navigációját egy letölthető alkalmazáson keresztül, a telefon segítségével végezhetjük: kezelhetjük a távolságot, a repülési magasságot, továbbá fotót és videót is készíthetünk. Az akkumulátorral működő drón egyelőre 3 perces repülési időt biztosít a kamera számára, de egy micro-USB-kábel segítségével azonnal feltölthető. Az AirSelfie ma még nehezen elérhető a nagyközönség számára, de az első előrendelt drónok idén tavasszal már megérkeztek a megrendelőkhöz. Egyelőre 50 ezer forint fölött van az áruk, ami a szelfiboténak körülbelül a tízszerese – tehát a trónfosztásra még egy kis ideig várni kell.

…read more

Source:: Lokal.hu – Életmód

(Visited 5 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.