Kirepült a csúszdából egy férfi a mogyoródi aquaparkban, combcsontját törte

Még péntek délutáni az eset, de csak vasárnap délután jelezte az Index egy olvasója, hogy baleset történt a mogyoródi Aquarénában. Zsolt a 6-os számú kamikaze csúszdából repült ki, combcsonttörést szenvedett, azóta meg is műtötték. A park kommunikációs igazgatója, Bán Tamás szerint “szerencsétlen baleset” történt.

Illusztráció az Aquaréna honlapjárólFotó: aquarena.hu

Az esetről a biztonsági kamerák is készítettek felvételt. Zsolt és barátai szabályosan csúsztak le a csúszdán, Zsolt mégis kiszánkázott a 20 centis biztonsági szivacs felett és

“gyakorlatilag kacsakőként pattogott tovább a medencéből”.

Zsolt a megütötte a lábát a medence melletti lépcsőben, ekkor tört el a combcsontja, majd még 2-3 métert repült tovább a kockakőre.

Az Index olvasója szerint még vagy 20 percig nem állították le a csúszdát, viszont a park orvosai azonnal a sérült segítségére siettek, igaz, állítólag percekig kellett a napon feküdnie még és vizet sem kapott.

Az Aquapark belső vizsgálatot indított az ügyben, de ahogy lenni szokott, a kommunikációs vezető már jelezte, hogy a létesítmény nem felelős az esetért, igaz, a sérültet sem terheli felelősség.

“A felvételek alapján a sérült egyszerűen olyan szerencsétlen helyzetben érkezett a vízbe, amire nem igazán lehet felkészülni”

– nyilatkozta még Bán Tamás, aki szerint korábban ilyen eset még nem történt, a parknak pedig minden engedélye megvan. (Index)

…read more

Source:: 444.hu – Aktuális

(Visited 5 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.