Volt barátja akart megölni egy magyar nőt Torinóban, végül inkább öngyilkos lett

Hidegrázós történetet közölt római tudósítóján és az Ansa olasz hírügynökségen keresztül az MTI: volt barátja támadt rá egy 31 éves magyar nőre Torinó városában vasárnap, végül a pisztolyt maga felé fordította, és fejbe lőtte saját magát.

Helyszín: a torinói Porta Nuova épülete belülrőlFotó: wikimedia

Az első információk szerint a 45 éves milánói férfi és a magyar nő párkapcsolatban éltek. A kapcsolatnak vége szakadt, de ezt a férfi nem volt képes feldolgozni, és amikor vasárnap reggel találkoztak, a táncosnőként dolgozó magyar nőre támadt. A vita egy autóban kezdődött, utána az utcán, majd a a Porta Nuova-vasútállomás közelében folytatódott.

A férfi hirtelen fegyvert rántott, földre lökte a nőt, aki megsérült, majd öngyilkossággal fenyegetőzött, ha a nő nem tér vissza hozzá. Valószínűleg véletlenül, de lövés is dördült. Miután a helyszínre érkeztek a rendörők, a férfi végül maga felé fordította a fegyvert és lőtt.

Az összefoglaló szerint egyébként Olaszországban egyre komolyabb méreteket ölt a nőkkel szembeni erőszak. Tavaly 120 nőt öltek meg az országban olyan esetekben, amikor a támadó és az áldozat között korábban érzelmi kapcsolat volt, és az sem ritka, hogy az ilyen történetek öngyilkossággal végződnek.

…read more

Source:: 444.hu – Aktuális

(Visited 5 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.