Minek nevezik a háta mögött Ivanka Trumpot?

Meglehetősen nagy a mozgás a Fehér Házban mostanában, olyan gyorsan cserélődik Donald Trump elnök belső köre, hogy ember legyen a talpán, aki még követni tudja, mikor kit rúgnak ki (Steve Bannon, Gorka Sebestyén jelentkezik), és mikor melyik tábornok érkezik. Aki viszont állandónak tűnik, az Ivanka Trump.

Mi több, nem csak állandónak tűnik az elnök lánya és férje, Jared Kushner, hanem egyre erősebbnek is. Nem vagyunk külpolitikai elemzők, de valami azt súgja, komoly szerepük lehetett abban, hogy a fent említettek (és még pár hozzájuk hasonló figura) már nincsenek a Fehér Házban, helyettük megérkeztek a katonák a kulcspozíciókba.

Na, de nem is erről akartunk írni, hanem arról, hogy Ivanka Trump meglehetősen érdekes becenevet kapott a stábtagoktól. Az egész egy interjúval kezdődött, amit egy volt stábtag adott a Vanity Fairnek.

„Már elnézést kérek, de ez nem a királyi család, ő pedig nem a királyi hercegnő” – jelentette ki a neve elhallgatását kérő volt munkatárs.

A név pedig szinte azonnal rajta is ragadt Ivanka Trumpon, akit azóta csak Királyi Hercegnőként (Princess Royal) emlegetnek a Fehér Ház alkalmazottai – gyanítjuk, nem feltétlenül a maximális tisztelet és szeretet jeleként.

Éppenséggel nem lennénk annak a helyében, akit véletlenül rajta kapnak egyszer, mert Donald Trump általában sem a megfontoltságáról híres, de a családtagjait ért támadásokra különösen vehemensen reagál.

Amikor például a G20-as csúcson Ivanka Trump ült be a helyére, és ez azért felvetett pár kérdést, Donald Trump nem késlekedett nekiesni a kritikusoknak, megvédve lányát a vádtól, hogy sokat profitált a nepotizmusból.

„Sokkal könnyebb dolga lenne, ha nem az én lányom lenne… Ha az igazat akarják tudni, talán ez az egyetlen rossz dolog a számára” – fejtegetette az amerikai elnök.

Bennünk azért vannak kételyek.

(Fotó: instagram.com/ivankatrump)

A Minek nevezik a háta mögött Ivanka Trumpot? bejegyzés először a Határátkelő jelent meg.

…read more

Source:: Határátkelő

(Visited 4 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.