Hollandiai munkák a vágóhídtól a programozásig

A Brexittel Hollandia feljebb kúszott a magyar munkavállalók kedvelt országainak listáján, úgyhogy most jöjjön pár érdekes ajánlat, ha úgy gondolod, szívesen kipróbálnád a németalföldieket. (Ha megtetszik valamelyik ajánlat, a vastag linkre kattintva léphetsz tovább.)

Festő

Hollandiában havi nettó 1600-2000 EUR fizetésért festőket keresnek, hosszú távú munkára. Jelentkezés feltétele az angol nyelv kommunikációs ismerete, és a szakirányú végzettség vagy gyakorlat.

Software engineer

Software Engineer munkakörbe keresnek embert, ipari automatizálás, tervezés és szoftver programozás területre. Szoftver mérnökként szorosan részt kell venni az olajmezők automatizálás-vezérlő szoftvereinek fejlesztésében.

Elvárás a C, C++ programozási nyelv ismerete, a felsőfokú angol nyelvtudás, a szoftvermérnöki végzettség, a minimum 3 éves tapasztalat, és a Can, Modbus ismerete.

Amit kínálnak, az évi 60.000-75.000 EUR/ bruttó fizetés, hazautazások 70%-os megtérítése.

Farmi dolgozó

Különböző állatfarmokra (elsősorban disznófarm) keresnek állatgondozókat, hosszú távú hollandiai munkavállalásra. Feladat az etetés, tisztán tartás. A tapasztalat fejés, fogvágás, herélés, születésszabályozás terén nagy előnyt jelent.

Elvárás a tapasztalat elsősorban kocák és malacok gondozásában. Amit kínálnak, az szaktudástól függően, túlóra nélkül minimum: 1580€/hó, és 0,19 € / km üzemanyag költségtérítés.

Vágóhídi munka

Marha vágóhídra keresnek húsiparban jártas embereket, nyelvtudás nem szükséges. A fizetés szaktudástól függően, minimum: 10-11€/óra. Holland bejelentés és teljes körű holland egészségbiztosítás.

CO hegesztő munkakör

A feladat magas minőségű széfek gyártása és szállítása világszerte. A munkavégzés helyszíne Doetinchem. A feladat a széftest részegységeinek, és a széf ajtajainak hegesztése. A bruttó órabér 11,87 €. Nappali, egyműszakos munkarend.

Inkább más munka, esetleg másik ország érdekelne? Válogass külföldi munkák között nálunk!

Figyelem!

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj!

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget.

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/neshom)

A Hollandiai munkák a vágóhídtól a programozásig bejegyzés először a Határátkelő jelent meg.

…read more

Source:: Határátkelő

(Visited 4 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.