Startup-okkal együtt kutatja a jövőt a Toyota

A Lexus prémium márkát is jegyző Toyota kiválasztotta a TOYOTA NEXT nyílt innovációs program keretében támogatásra kerülő öt vállalatot: a Caulis Inc., a giftee Inc., a Sharenori Inc., a Nightley Inc. és az Ateam Inc. működik majd együtt a Toyotával és részesül támogatásban a program keretében – írta közleményében a cég.

A TOYOTA NEXT programot azzal a céllal indította útjára a gyár, hogy elősegítse a legkülönfélébb szervezetek – köztük nagyvállalatok, kis- és középvállalatok, start-up vállalkozások, kutatóintézetek – által kezdeményezett, illetve felkarolt, újszerű ötletek, technológiák és megoldások alkalmazásával létrehozott új szolgáltatások fejlesztését. A Toyota a TOYOTA NEXT partnerekkel olyan szolgáltatásokat kíván kifejleszteni, amelyek minden eddiginél felhasználóbarátabbá tehetik az ügyfelek gépjárműveit, egyúttal kényelmesebbé és praktikusabbá tehetik a mindennapi utazást, amelyek hozzájárulhatnak egy biztonságosabb, megbízhatóbb mobilitású társadalom kialakításához.

A program emellett olyan emberközpontú szolgáltatások kifejlesztésére törekszik, amelyek egy izgalmas jövő képét vetítik az ügyfelek elé. A válogatási folyamat során több mint 500 pályázat érkezett be a Toyotához.

„Hálásak vagyunk, hogy az új szolgáltatások kifejlesztésében új partnerekre leltünk. Arra törekszünk, hogy ezeket a szolgáltatásokat megvalósítsuk, és hogy ennek során minél több tapasztalatot szerezzünk.” – hangsúlyozza Shuichi Murakami, a Toyota igazgatója.

…read more

Source:: Autoszektor.hu

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.