A Ford és a Trigano már Intelligens Összkerékhajtással is kínálja a Transit lakóautókat

A Ford azt is megerősítette, hogy a lakóautók vásárlói 2017. július 1. óta már a kiterjesztett, öt évig érvényes garanciára számíthatnak a Trigano Group mindegyik Ford-alapú modelljénél.

A Transitra épülő új Randger 560 lakóautó nemcsak sokoldalú és üzemanyag-takarékos, hanem a Ford kifinomult Intelligens AWD rendszerével is felszerelik, ami még jobb tapadást kínál a rossz utakon. Az autót a nagy teljesítményű és csekély CO₂-kibocsátású 2,0 literes EcoBlue dízelmotor hajtja, ami akár 170 lóerős változatban is megrendelhető.

A nyaralni indulók utazását fejlett Ford-technológiák varázsolják kellemesebbé és biztonságosabbá; például a nagy felbontású, 6 colos színes érintőképernyővel kombinált, hangvezérlésű SYNC 3 kapcsolódási és szórakoztató rendszer, az Adaptív Sebességtartó Automatika, a Közlekedési Tábla Felismerés, a Gyalogosészlelővel kiegészített Ütközésre Figyelmeztető Rendszer és az Oldalszél Stabilizálás.

A Ford angliai Dunton Műszaki Központjában fejlesztett és a törökországi Kocaeli üzemben gyártott Ford Transit AWD áruszállítókat a Trigano Group specialistái kényelmes, négyágyas lakóautóvá alakítják. Az ötüléses járművekben olyan megoldások teszik kellemesebbé a hosszú túrákat, mint például a zuhanyzóval is ellátott fürdőszoba.

A Ford évente mintegy 7000 darabot szállít haszongépjármű-kínálatából (Európa legkelendőbb haszongépjármű-családjából) a lakóautókat építő cégeknek. Az áruszállítókra épített lakóautók piaca tavaly 18 százalékkal nőtt.

…read more

Source:: Autoszektor.hu

(Visited 7 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.