Ismét elkapkodja a Samsung az új Snapdragon lapkákat

Augusztusban jelent meg a hír, hogy a Samsung megvásárolta a Qualcomm összes rendelkezésre álló Snapdragon 845 lapkáját a Galaxy S9 és az S9+ készülékekbe. Egy újabb jelentés szintén megerősíti, hogy az új chipkészlet első teljes gyártási fázisa a S9 és S9+ telefonokba kerül elsőként.

Más okostelefon-gyártók egy későbbi időpontban kapnak hozzáférést a Snapdragon 845 chipekhez a Samsunghoz képest, így ezúttal a koreai vállalat ismét előnyt élvezhet majd. Az S8 és az S8+ esetében ugyanez történt meg a Snapdragon 835 lapka esetében. A koreai cég megvásárolta az összes chipet, és arra kényszerítette az LG-t, hogy használja a régebbi Snapdragon 821 lapkákat a G6-ban, míg más gyártók egyszerűen elhalasztották zászlóshajójuk megjelenését néhány hónappal, hogy biztosítsák vásárlóiknak a 835-ös chipkészletet.

Az a pletyka is napvilágott látott, hogy az S9 és az S9+ egy hónappal korábban jelenik meg, ami azt jelenti, hogy március közepén számíthatunk rájuk a boltokban. Ha ez igaz, akkor a 2018-as MWC-n február végén debütálni fognak a csúcskészülékek. Ti várjátok már?

The post Ismét elkapkodja a Samsung az új Snapdragon lapkákat appeared first on Tech2.hu.

…read more

Source:: Tech2

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.