6,5 milliárdos gigatendert nyertek Csetényi Csaba cégei a Miniszterelnökségtől

Csetényi CsabaFotó: Botos Tamás / 444

Két részes gigatendert nyert el a Közbeszerzési Értesítő szerint a Network 360 és az Affiliate Network konzorciuma a Miniszterelnökségtől – írja a Kreatív.

  • Kreatív tervezési és gyártási feladatok, nyomdai feladatok elvégzésére, valamint médiavásárlásra 5,3 milliárd forintot
  • PR feladatok, rendezvényszervezési feladatok, közvélemény- és piackutatások elvégzésére további 1,2 milliárd forintot számlázhat majd ki a két vállalat.

A hírben két meglepő dolgot is fel lehet fedezni. Egyfelől orábban a médiapiacon az a hír járta, és a közbeszerzések alakulása is ebbe az irányba mutatott, hogy Csetényi Csaba és cégei – állítólagos “elszámolási viták okán” – kikerültek a kedvezményezettek köreiből, és helyüket továbbiakban Balásy Gyula és a Lounge Design veszi majd át.

Most úgy tűnik, Csetényi – aki korábban Rogán Antal szomszédjaként vált ismertté – mégis körön belül maradhat, méghozzá viszonylag huzamosabb ideig, mivel a keretszerződés a keret kimerüléséig, de legkésőbb 2020 végéig érvényes.

Viszont a fenti szerződést nem a kommunikációs tenderek lebonyolításával megbízott, Rogán vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda kötötte meg, hanem a Csetényiékkel korábban távolságot tartó Lázár János vezette Miniszterelnökség.

A pénzt ettől függetlenül a konzorcium továbbra is kormányzati kreatívok, rendezvények és propagandaanyagok megszervezésére és előállítására fordítja majd.(Kreatív)

…read more

Source:: 444.hu – Aktuális

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.