Egy ország kap a szívéhez újra: megint felmerült Fazekas Sándor visszavonulása

A megátalkodott médiákok szinte szünet nélkül provokálják Fazekas Sándort, minden évre jut egy-egy méltatlan támadás!

2015-ben az akkor már kormányszócsővé alakított Napi Gazdaság szellőztette meg, hogy egy kormányülésen felmerült Fazekas lemondatása. Akkor a miniszterelnök cáfolta a saját sajtómunkásai által bedobott értesülést, egyenesen “vadkacsának” nevezte azt.

2014-es összefogásFotó: MTI/Czeglédi Zsolt

2016-ban az akkor még nem kormánypárti Figyelő rálátó forrásai mondták azt, hogy inog a széke. De Fazekas túlélte ezt is.

Most pedig az atv.hu kormányzati forrásai sokkolják a közvéleményt azzal az értesüléssel, hogy “egy negyedik Orbán-kormányban Fazekas Sándor már nem marad az agrártárca élén”. A cikk felidézi, hogy Fazekas Sándort az állami földek újraosztása miatt folyamatos tűz alatt tartotta az ellenzék, de rontotta a pozícióit a Kiss Szilárd volt agrárdiplomatához fűződő kapcsolata is, mármint hogy a miniszter kiállt a bűncselekményekkel vádolt szakember mellett.

De talán még pislákol a remény, hogy a hungarikumok hőse, a megtekintések Messije, a fegyverkiállítások fenegyereke, a vegánok végzete, a pálinkakóstolás Paganinije, a tejivók Teréz anyája ebből a csatából is győztesen kerül ki.

…read more

Source:: 444.hu – Aktuális

(Visited 6 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.