Heti Horoszkóp – November 6–12.

horoszkop9

Hétfői Holdnaptár ITT!

Kedves Kos!

Magányosnak fogod érezni magad, de ezt a negatív korszakodat könnyen lezárhatod, amikor mindenki ellened van. Ha megpróbálod a dolgokat egy kicsit más szemszögből nézni, szemléletet váltani, akkor örömmel és sikerrel zárhatod a hetet. Próbálj meg változtatni egy kicsit a személyiségeden is, igaz, kemény meló lesz.

Kedves Bika!

Munkahelyeden nő a feszültség, aminek az oka főképp az, hogy egyre több feladatot kell ellátnod – ugyanannyi pénzért, mint korábban. Ha lehetőséged van rá, akkor próbáld meg a munkamennyiséget visszafogni és nem túlvállalni magad, mert annak komoly következményei lehetnek. Kicsit húzd be a kéziféket és vedd észre az örömforrásokat.

Kedves Ikrek!

Munkahelyedre fókuszálj ezen a héten, mert változások várhatóak, amelyeknek kimenetele, azaz hogy pozitívan vagy negatívan érint téged, csak a hozzáállásodon és tetteiden múlik majd. Próbáld meg kihozni magadból a maximumot, hogy munkáltatód még elégedettebb legyen veled és ne vívd ki ellenszenvét egy-egy megjegyzéssel.

horoszkop9

Kedves Rák!

A szerelmi életedben olyan váratlan események következnek majd be, amire nem vagy felkészülve. Ez a váratlan szituáció különböző vitákat indíthat el, amik további bonyodalmakat okozhatnak. Legyél megértőbb most, és próbáld elviselni, elfogadni a változásokat. Ha ellenállsz, akkor a párkapcsolatod akár véget is érhet.

horoszkop9

Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

Kedves Oroszlán!

Rövid időn belül bosszúság érhet téged! Ha hivatalos ügyed van kilátásban, mindenféleképpen készülj fel a rosszabb esetre is, amikor nem te fogsz kijönni kedvezően a szituációból. Csak óvatosan a kommunikációval, mert olyan szavak, mondatok is elhagyhatják a szádat, amelyeket legszívesebben visszavonnál! Elővigyázatosan kommunikálj most!

horoszkop9

Kedves Szűz!

Hamisság és problémák – talán ez a két szó, amivel jellemezhető a párkapcsolatod. Úgy véled, hogy talán párod már nem igazán szeret annyira, mint korábban. Erről szó sincs, csupán a problémák elhatalmasodtak és nem veszed észre, hogy milyen jó is valójában a párkapcsolatod. Beszéljétek meg a gondokat, ne tartsátok magatokban. Itt a kommunikáció ideje.

horoszkop9

Kedves Mérleg!

Vágyaid között egyre jobban körvonalazódik egy fontosabb, egy hangsúlyosabb igényed, amely leginkább arra irányul, hogy szeretnél minél több időt magadra szánni. Egyet fontos már most megjegyezni, nem csak, hogy időt, de pénzt is többet szánj magadra, a belső és külső szépségre. Most ez lesz a hangsúlyos.

horoszkop9

Kedves Skorpió!

Az otthoni légkör nyomott és feszült, ami abból adódik, hogy a családoddal egyre kevesebb időt töltesz együtt. A héten ezen sikerülhet változtatnod. Ehhez szervezned kell egy délutáni kirándulós programot, amelynek keretében a rég látott családtagokkal, újra találkozhatsz és megbeszélheted az elmúlt idők nagy történéseit. Rengeteg energiára tehetsz szert így.

horoszkop9

Kedves Nyilas!

Vegyél vissza a tempóból, és ne ugorj fejest az ismeretlenbe. A benned rejlő rengeteg energia folyamatos cselekvésre buzdít, ám olykor tudnod kell megállni és megvizsgálni a helyzeted, hogy a következő lépés megtervezett, megfontolt legyen. A rengeteg feladat megoldására, viszont a magánéletedből csíphetsz el időt, ami már ezen a héten visszaüthet.

horoszkop9

Kedves Bak!

Most leginkább abban találod meg a boldogságot és feltöltődést, ha egy fiatal családtag (gyermek) közelében töltesz több időt. Próbálj meg a fiatal gyermekkel …read more

Source:: Mosaiconline

(Visited 31 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.