Mostantól Androidra is elérhető a Monument Valley 2

A Monument Valley 2 egy remek grafikával ellátott hangulatos kirakós játék. Az alkalmazás közel 5 hónapja debütált az App Store-ban, így csak az iOS felhasználók tudtak vele játszani. Azonban mostantól az Android felhasználók számára is elérhető.

A Monument Valley volt a második verzió elődje, amelyet már régebben adtak ki a fejlesztők iOS platformra. A nagy sikerrel való tekintettel megalkották a játék második verzióját is, valamint úgy döntöttek, hogy az Android-kedvelőkkel is megosztják a játékot.

Na de miről is szól a játék?

A Monument Valley 2 szereplői egy anya és lánya. A történet róluk szól. Eleinte csak az anyát tudjuk irányítani, majd ahogy haladunk a pályákon a lánnyal is játszhatunk, később pedig már mindkettőjüket utasítgathatjuk a bonyolultnál bonyolultabb pályákon. A pálya folyamatosan változik színekben és formákban egyaránt, valamint nehézségben is. A Monument Valley 2 Androidra és iOS-re egyaránt 1790 forintba kerül. Nem olcsó, viszont nincsenek idegesítő alkalmazáson belül hirdetések. Androidosok itt tölthetik le a játékot, az iOS felhasználók pedig ide kattintva telepíthetik.

The post Mostantól Androidra is elérhető a Monument Valley 2 appeared first on Tech2.hu.

…read more

Source:: Tech2

(Visited 9 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.