Nagy népszerűségnek örvend az Animoji

November 3-ától kapható az iPhone X, amelyről már mi is írtunk, valamint videó formájában is kifejtettük eddigi tapasztalatainkat róla. Az iPhone X egyik újdonsága az úgynevezett Animoji, aminek lényege az, hogy animált 3D-s emojikat használhatunk az iMessage-ben. Szerepet játszik ebben az iPhone X arcfelismerő szenzora, hiszen ez az úgynevezett TrueDepth kamerarendszer ismeri fel a mimikákat, arckifejezéseket.

Az Animojikat személyre szabhatjuk a szemöldökünk mozgatásával, a szánk és az ajkaink mozgatásával, valamint az állkapcsunk megemelésével is. Körülbelül minden érzelmet kifejezhetünk az animojikkal. Különböző paródiavideókat is találhatunk már a YouTube-on, amelyben állatok hada énekel. Az összes videó nagy nézettségnek örvend, ez is mutatja az újdonsült funkció népszerűségét.

10 másodperces felvételeket hozhatunk létre az iMessage-ben, amelyet aztán elküldhetünk a beszélgetőpartnerünknek. Egyes tesztelők azt is felfedezték, hogy az iOS 11 új képernyőfelvétel funkciójával sokkal hosszabb videóklipeket is létre lehet hozni.

The post Nagy népszerűségnek örvend az Animoji appeared first on Tech2.hu.

…read more

Source:: Tech2

(Visited 4 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.