Újabb „csapás” az Ampera-E-re…

opel_amperae2_zoldautok

Nem egyszerű az Opel Ampera-E sorsa, amióta a General Motors eladta a német márkát a PSA csoportnak. Ráadásul most áremelkedéssel folytatódik a huzavona.

Legutóbb akkor írtunk a Chevrolet Bolt európai testvérmodelljéről, amikor kiderült, hogy az Opel egyelőre nem fogad el több előrendelést a villanyautóra. Most egy újabb rossz hírt kell közölnünk a modellre várókkal, ugyanis egy norvég lap értesülése szerint megugrott az Ampera-E ára.

Az Electrek amerikai szaklap a Dinside norvég újságra hivatkozva írta, hogy közel 5500 dollárral, azaz majd másfél millió forinttal nő az Ampera-E ára.

Az újságok felkeresték az Opel egyik szóvivőjét, aki azt mondta, hogy a magasabb ár a General Motors-nak köszönhető. Elmondása szerint az egész „egyszerűen annak az eredménye, hogy a GM eladta az Opelt a PSA-nak. Az autóárak megnőttek Európa-szerte”.

Az európai szalonok így tehát tehetetlenek az üggyel kapcsolatban, ráadásul eddig Norvégiában várják a legtöbben az Ampera-E érkezését. Kíváncsiak vagyunk, hogy milyen mértékben nő majd az autó indulóára a többi európai piacon, beleértve hazánkat is.

The post Újabb „csapás” az Ampera-E-re… appeared first on ZoldAutok.hu.

…read more

Source:: ZoldAutok.hu

(Visited 4 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.