Horoszkóp – november 15.

horoszkop8

Kedves Kos

A dátumok nem a fő erősségeid, ezért könnyen lehet, hogy elfeledkezel egy évfordulóról, születésnapról vagy egy fontosabb, már előre egyeztetett eseményről. Pörgesd végig a napokat, és rájössz majd, hogy mit felejtettél el!

Kedves Bika

A feszültség levezetésére ma inkább meditálj, relaxálj vagy sportolj! A kiabálás, veszekedés semmire sem megoldás. Sőt! Ha ezt az utat választod, azzal csak rontod a helyzetedet és egyértelmű bukásra lesz így ítélve a napod.

Kedves Ikrek

Valószínűleg szürkének, unalmasnak találod életedet. Keresed a kalandot, az izgalmat. Semmiképpen ne maradj a négy fal között, menj emberek társaságába. A sokszínű emberek, sokszínű hangulatot csinálnak majd!

horoszkop8

Kedves Rák

Új ember toppanhat az életedbe, olyan, akire nem is vártál! Ebből az új ismertségből még teljesen tisztázatlan, mi lesz pontosan. Lehet, hogy később szerelemre gyúl köztetek a láng, de még korai erről beszélni. A társasága viszont pozitívan hat rád már most!

horoszkop8

Kedves Oroszlán

A mai napon jobban teszed, ha semmi újba nem kezdesz. Vigyázz, hogy mikor mit mondasz, ugyanis fenn áll annak a veszélye, hogy hamarabb jár a szád, minthogy gondolkoznál. Kerüld el a bajt, és inkább maradj csöndben!

horoszkop8

Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

Kedves Szűz

Már reggel bal lábbal kelsz és ez a pech széria az egész napodat végig kíséri majd. Hiába, be kell látnod, hogy ma bármihez kezdesz, szinte biztos, hogy eredménytelenül zárul majd. Próbálkozni természetesen lehet, de inkább kerüld el az újabb kudarcokat!

horoszkop8

Kedves Mérleg

A részletek felett nagyon könnyen átugrasz. Pedig a mai nap folyamán az apróságok kapnak nagy figyelmet. Sok múlhat egy elfelejtett rutinellenőrzésen vagy mulasztáson! Szedd össze magad, számolj le a szétszórtsággal.

horoszkop8

Kedves Skorpió

Rengeteg erőt tudsz meríteni a családodból. Nagyon elfáradtál, de az otthoni békés légkör nagyon megbecsülendő. Érdemes több időt az otthoniakra szánnod.

horoszkop8

Kedves Nyilas

Legyél óvatos minden életterületen és ne menj fejjel a falnak! Igaz, ma minden esélye megvan, hogy azonnal robbanj, de próbáld meg ép ésszel átgondolni, hogy van-e realitása az adott dolognak, vagy sem.

horoszkop8

Kedves Bak

A párod különböző meglepetésekkel készülhet neked, amiket nem árt majd viszonozni. Olyan apró, de mégis kedves ajándékok lehetnek ezek, amik az egész napodat bearanyozzák majd.

horoszkop8

Kedves Vízöntő

Egy személy nagyon vágyik a figyelmedre, és megpróbál majd minden percben és pillanatban a sarkadban lenni. A kérdés csupán az, hogy neked kell-e ő? Dönts hamar, ne játssz az érzelmeivel!

horoszkop8

Kedves Halak

Ne a pénzeddel akarj felvágni az emberek előtt, ugyanis az mulandó. Ha mégis így teszel, biztos, hogy nem váltasz ki szimpátiát ismerőseid körében. Próbáld meg önmagadat adni, ne akarj kitűnni a tömegből, főképp másnak látszani!

horoszkop8

…read more

Source:: Mosaiconline

(Visited 7 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.