Heti Horoszkóp – November 20–26.

horoszkop9

Kedves Kos!

Szerencsés időszak elé nézel, bármely életterület tekintve, félni valód most igazán nincsen. Látszik, hogy érkeznek majd kisebb, nagyobb bosszúságok, de mindezeket játszi könnyedséggel képes leszel átlépni és könnyen orvosolni. Egy a fontos, hogy helyén tartsd az ítélőképességedet, ne veszítsd el a fejedet, mert azzal megpecsételed sorsodat!

Kedves Bika!

Magánéletedbe beköszönt maga a Kánaán és a fellegek között érzed majd magad. Megkapod mindazt párodtól, amire már oly rég óta vágysz: szeretet, törődés, gyengédség, odafigyelés! Ugyan külön-külön már mindet tapasztaltad valamennyire, de így együtt, mind a hármat még nem. Eljött ennek is az ideje. Arra vigyázz, hogy mindezt viszonozd is!

Kedves Ikrek!

Túlságosan naiv vagy és mindenkiben megbízol – már az első beszélgetésnél. Óvatosabban csináld ezt, mert könnyen becsaphatnak, megkárosíthatnak és előbb vagy utóbb, de azt veheted észre, hogy pofára esel és semmi nem jön össze. Ne csodálkozz, ha visszaélnek a bizalmaddal. Ha ez megtörténik, gondold át: ki a barátod és ki nem.

horoszkop9

Kedves Rák!

Kedvező hét elé nézel – amennyiben a pénzügyeket és a munkát nézzük – hiszen olyan jó lehetőségek, üzleti ajánlatok vehetnek majd körül, amikről eddig nem is mertél álmodni. Most, amikor itt lesznek a jobbnál jobb ajánlatok merj igent mondani, ne hezitálj sokat, hiszen félő, hogy más hamarabb lecsap erre a különleges lehetőségre.

horoszkop9

Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

Kedves Oroszlán!

Többször gondolkoztál már azon, hogy mi lenne, ha munkahelyet váltanál. Ezen gondolat most még intenzívebben fog benned élni. Óvatosan lépj, mielőtt bármibe belefognál, mindig teljes mértékben tájékozódj előtte. Ha bármi nem világos, valamit nem értesz, akkor inkább még várj a döntésed meghozatalával, ne kapkodd el!

horoszkop9

Kedves Szűz!

Lelkiekben most egy kicsit visszafogott leszel és az életszemléleted sem lesz annyira rózsás és pozitív. Előfordulhat az is, hogy kicsit depresszióba esel, amely nem feltétlen baj, de tudnod kell időben abbahagynod a befelé fordulást. Hosszabb, huzamosabb ideig ne vonulj el a világ zajától, mert könnyen elfordulhatnak tőled a barátaid.

horoszkop9

Kedves Mérleg!

Magánéleti boldogság elé nézel. Amennyiben már gondolkodsz a házasságon, akkor ez a hét megalapozhat mindent. Most érdemes elkezdeni kigondolnod a részleteket, az apró mozzanatokat. Engedd el a depressziót, törj ki a négy fal közül és nyiss a világra! Próbáld meg meglelni az örömöket, a boldogságot az apróságokban is.

horoszkop9

Kedves Skorpió!

Vágyakozol több dolog felé is, rengeteg gondolat cikázik nap, mint nap a fejedben. Jobbnál jobb tervek, ötletek azok, amik gondolati szinten megfogalmazódnak. Viszont a gond az, hogy egyik sem kerül megvalósításra. Ha legalább csak az egyik ötletedet képes lennél megvalósítani, akkor már hozzá járulnál a helyzeted javulásához.

horoszkop9

Kedves Nyilas!

Sok esetben előre örülsz a medve bőrére, ami nem feltétlenül jó, hiszen a sok-sok pofon az élettől, akár az életkedvedet is elveheti. Jobban teszed – bármennyire is fényesnek és jónak látszik a helyzeted –, ha megfontolod a lépéseidet és nem örülsz előre a dolgoknak, elkerülve ezzel az újabb csalódást. Tegyél meg mindent a sikerért, így az öröm is édesebb lesz.

horoszkop9

Kedves …read more

Source:: Mosaiconline

(Visited 29 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.