Apáti Bence: Amikor Havas betiltatta volna a Jobbikot

Történt, hogy bizonyos Kasszandra nevű fehérnép szépségével elcsábított egy igen befolyásos és nagyhatalmú urat: Apollón istent. Egy kis „me too”-zásért cserébe csak annyit kért, hogy Apollón ajándékozza neki a jóslás képességét. Apollón így is tett, azonban a csinos hölgyemény, miután megkapta az áhított tulajdonságot, úgy döntött mégsem teljesíti az alku rá eső részét. Értsd: nem adta oda bájait az Istennek.

Apollón eléggé el nem ítélhető módon becsapva érezte magát, ennek hangot is adott, majd a szokásos ügymenet szerint meg is átkozta a ravaszdi nőcskét – büntetésül azt rótta ki a hercegnőre, hogy jóslataiban soha ne higgyen senki és emiatt szenvedjen egész életében.

A trójai háborúban előnyt jelentett volna képessége hazájának, de az átok kifogástalanul működött, nem bíztak szavaiban. Az ajándék fapacit begördítették Trója falai mögé, s bár ő tanácsolta, hogy égessék el azt, mert pusztulást hoz a városra, bolondnak nevezték és jól meg is ünnepelték a győzelmet. A történet végét mindenki ismeri: fapaciból ki, kapu kinyit, akhájok be, Trója meg ment a levesbe.

Ezt a tanulságos történetet csak azért osztottam meg kedves olvasóimmal, mert amikor a mostani közélet fordulatos eseményeit nézem, nekem minduntalan Orbán rendre megvalósult jóslatai jutnak eszembe.

Orbán elmondja, mi fog történni migráns-ügyben, kvóta-ügyben. Megjövendöli a migránsok közé vegyülő terroristákat, a terrortámadásokat, a betiltott karácsonyi vásárokat, a keresztény jelképek kiretusálását. A ballib trójai polgárok viszont soha nem hisznek neki. A megjövendölt dolgok aztán rendre testet öltenek.

És bizony Orbán Vona csicskulását (Vona néppártosodásnak szokta becézni pártja eladását a veszprémi graffitisnek) is megjósolta.

Itt és most, ünnepélyesen be kell vallanom, hogy amikor Orbán először mondta Vonáról, hogy „fogott” ember, én is úgy viselkedtem, mint Trója együgyű libsijei. Annyira valószerűtlen volt maga a felvetés, hogy elintéztem azzal, hogy ez biztosan valami túlzás. Retorikai trükk.

Azaz: nem hittem neki.

Pedig a történelem, mint már annyiszor, megint Orbánt igazolta. Vona ugyanis kapott pénzt, paripát, fegyvert, értsd: Hír Tv-t, Magyar Nemzetet, és Lánchíd rádiót. Az akciós csomag részeként Simicska hozzácsapta még Kálmán Olgát, Alindát, és Konok Pétert is.

Hibátlan csapat.

Vona azóta hol a Spinoza klubban, hol Kálmán Olga ölében bizonygatja, hogy sem ő, sem a haverjai nem köpködtek cipőkbe a rakparton, nem akarták összeírni a zsidókat, de még csak kasztrálni sem szerették volna a cigányokat.

Illetve elképzelhető, hogy a múltban előfordulhattak ilyen apró kis megbicsaklások, mindazonáltal ki nem pisilt még horogkeresztet a hóba Gyönygyöspatán zsenge kamaszkorában…

Na ugye.

Fiatalok voltak, forrófejűek, s bohók. A legjobbakkal is megesik, és egyébként is Habony Árpád.

Igazi Csubakka védekezés.

Trója libsijei pedig önkívületi állapotban tapsolnak Vona kamu damaszkuszi útjának. Hisz Simicska pénzével végre meg tudják buktatni Orbánt. (Nem tudják.) Azokról a libsikről beszélek, akik nem olyan régen – egészen pontosan 2011-ben – még szörnyülködve tárgyalták ki Gyöngyösi Mártonnak a zsidók összeírására vonatkozó ötletét Havas Henrik műsorában. Úgy ám.

Aki nem látta, annak mutatnám. Íme:

Havas Henrik itt még betiltotta volna a Jobbikot. Az a Havas Henrik, aki a napokban pár rongyos millióért könyvet írt Vonáról, akiről most épp őszintén hiszi, hogy megváltozott, megjavult, és jó miniszterelnöke lehetne Magyarországnak. Erre …read more

Source:: PolgárPortál.hu

(Visited 2 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.