Fideszes jelölt nevével cimkézett tojásokat oszt a rászorulóknak a terézvárosi önkormányzat

Fotó: RTL Klub

Szokatlan extrát kaptak azok a rászorulók, akik a hétvégén beálltak a sorba a VI. kerületi önkormányzati iroda előtti ételosztáshoz. A megszokott élelmiszercsomaghoz két doboz tojás dukált, mindkettő Bajkai István VII. kerületi alpolgármester, választókerületi elnök nevével ellátva.

Egy nő, aki maga is kapott a csomagokból, az RTL kamerája előtt elmondta azt is, hogy ugyanazok az emberek, ugyanazon a helyen, ugyanolyan adminisztráció mellett osztották a tojásokat, mint ahogy az a szociális juttatások esetében történni szokott, amit ugye az önkormányzat szolgáltat.

Bajkai Istvánról épp a héten írta a 168 óra, hogy ő indulhat a VII. kerületet és a VI. kerület egy részét magába foglaló budapesti választókerületben a jövő évi országgyűlési választásokon.

Saját pénzén vette, jótékonysági célból, és fogalma nincs, hogyan került az önkormányzati irodába – mondta az ügyben megkeresett alpolgármester, ami azért is érdekes, mert Bajkai közben azt elismerte, hogy az ételosztást egy választókerületi munkatársa szervezte a VI. kerületben. (RTL Klub)

…read more

Source:: 444.hu – Aktuális

(Visited 6 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.