Remekül szerepelt Prágában a Szolnoki Sportiskola

Meglehetősen fáradtan érkezett Prágába a Szolnoki Sportcentrum kadett csapata. Honti Viktor tanítványai egy hétközi bajnoki után keltek útra busszal, hogy a EYBL nemzetközi sorozat első U16-os tornáján pályára lépjenek.

Csornai Bencéék az első meccsen meglehetősen tompán játszottak, a szlovák Prievidza le is győzte őket 74-59-re. Még aznap volt lehetőség a javításra, s egy nehéz végjátékban végül 62-60-ra legyőzték a szolnokiak a finn Sykkit.

A hétvégére még két magyar csapat jutott a mieinknek, előbb a Soproni Sportiskolát verték magabiztosan Csornai Bence (17 pont), Ficsor Bence (11), Sebők András (10) és Bella Ádám (7) jó játékával 71-56-ra.

Vasárnapra maradt a MAFC elleni másik magyar rangadó, itt már az első pillanatokban magához ragadta a kezdeményezést a Szolnoki Sportiskola, s végül egészen fölényes, 86-43-as győzelmet aratott. Ezzel egyetlen vereséggel zárta a prágai tornát Honti Viktor alakulata, így a következő, immár hazai pályán rendezendő EYBL-meccseken (2018. január 25-28.) tovább erősítheti pozícióit. A szolnoki mezőny egyébként igen erősnek ígérkezik, hiszen itt lesz a Stallazzurra Roma, valamint a Bayern Munchen is.

…read more

Source:: I.Szolnok.hu

(Visited 4 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.