Horoszkóp – december 8.

horoszkop8

Kedves Kos

Bárkiről is gondolsz rosszat, jobban teszed, ha megtartod a véleményedet saját magadnak. Ma nem tanácsos kimondanod azt, amit gondolsz. Inkább próbálj meg árnyaltan fogalmazni, hogy ne legyél annyira sértő.

Kedves Bika

Vigyázz a vagyontárgyaidra, ugyanis fennáll a veszélye annak, hogy egy számodra fontos tárgyat elveszítesz. Legyél figyelmes és fokozottan elővigyázatos! Ma bármi megtörténhet, amire nem számítasz.

Kedves Ikrek

Nagyon sok kérdésre választ találsz ma, és rájössz arra, hogy mi az, amit eddig nem elég jól csináltál ahhoz, hogy az elvárásaid teljesüljenek. Felismered a hibáidat és ez által elindulsz a változás útján. Terjeszd ki a szárnyaidat, itt az ideje repülni!

horoszkop8

Kedves Rák

Az étkezésekkel bánj csínján! Boldogságodat, szomorúságodat, hajlamos lehetsz mostanában az evésbe, ivásba fojtani. Fő az önuralom! A most felszaladt pár kilótól nem tudsz majd egyhamar megszabadulni!

horoszkop8

Kedves Oroszlán

Ezt a napot leginkább csak túlélni szeretnéd majd, és nem átélni. Holott annak ellenére, hogy lesz ugyan pár kellemetlenség, egy teljesen pozitív, lehetőségekkel teli nappal nézel ma is szembe.

horoszkop8

Kedves Szűz

Inkább kétszer nézd meg, hogy minden ablakot, ajtót bezártál-e, ha elmész otthonról, mert a lopás veszélye fennállhat. De ez igaz az autódra is.

horoszkop8

Aki nem szeretne lemaradni a legfrissebb asztro, bulvár és kutúra hírekről, ITT lájkolhat az értesítésért!

Kedves Mérleg

Nehezen adod, amit már valaha megszereztél. Pedig tudod, hogy a pénz, amit a mai napon kiadsz, jó célt szolgál, és cserébe te is kapsz valamit. Mégis, amikor pénzköltésről van szó, egy kicsit fáj a szíved. Tudnod kell, hogy ez a természetes folyamat!

horoszkop8

Kedves Skorpió

Nem igazán olyan a magánéleted, ahogyan azt te szeretnéd. Nem kapod meg párodtól mindazt, amire szükséged volna. Huzamosabb ideje érzed, hogy váltanod kellene. A kérdés csak az, hogy mikor hozod meg a döntést.

horoszkop8

Kedves Nyilas

Jóval érzékenyebb leszel a szokottnál, tested-lelked nyugalomra vágyik. Nem vagy hozzászokva ehhez a rohanáshoz, ami most a napjaidra nyomja a bélyegét. Több lazításra van szükséged, mint azt gondolnád.

horoszkop8

Kedves Bak

A mai napon szánj időt a csendes meditációra. Néha vissza kell vonulnod a világ zajától ahhoz, hogy magaddal, a lelkeddel és az érzékeny éneddel tudj foglalkozni. Mondhatjuk úgyis, hogy mára visszavonulást kell hirdetned.

horoszkop8

Kedves Vízöntő

Végezd a munkádat a napi rutin szerint, és az érkező kritikákat pedig engedd el a füled mellett. No persze nem azért, mert a kritikákból nem lehetne tanulni, de a mai napod teljesen nyugodt lehet, ha nem húzod fel magad ezeken az észrevételeken.

horoszkop8

Kedves Halak

Ne menj fejjel a falnak! Vigyázz magadra, és bármennyire is szeretnéd a saját akaratodat érvényesíteni mind a munkahelyeden, mind a családi életeden belül, maradj a megengedett keretek között. A kiabálás és tettlegesség nem megengedett eszközök!

horoszkop8

…read more

Source:: Mosaiconline

(Visited 6 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.