Idősgondozói munkák külföldön

Az idősek ápolása szép munka, ráadásul keresett is, miként ez mai állásajánlónkból is kiderül, hiszen Angliában és Németországban is találtunk ilyen lehetőséget. Lesz azért más is, szóval érdemes keresgélni! (Ha tetszik valamelyik lehetőség, kattints a vastag linkre!)

Idősgondozó (Anglia)

Oxfordba keresnek idősgondozókat. A feladat idős emberek bentlakásos ápolása. A fizetés 5300 angol font (1.800.000 Ft) 8 hétre (4928 font plusz 372 font fizetett szabadság), jár még ingyenes szállás és teljes ellátás.

Rugalmas munkalehetőség, amennyiben akár 8 hetes időtartam is vállalható, tetszőleges rendszerességgel. Természetesen hosszabb időszak is választható. A munkák között, illetve a tréning alatt is biztosított a szállás a cég saját ingatlanában.

Elvárás a jó kommunikációs szintű angol nyelvtudás, gondozás vagy ápolás területén szerzett gyakorlat (önkéntes gondozói munkával szerzett gyakorlatot is elfogadnak).

Ápoló (Anglia)

Milton Keynes, Buckingham, Aylesbury és Tring környékére keresnek gondviselőket reggeli, ebéd, délutáni és esti váltásokra, hétközben és hétvégén.

A jogosítvány elvárás, viszont előzetes tapasztalat, képzés nem szükséges. Az utazási időt és kilométerpénzt fizetnek. A fizetés egyébként 8-12 font óránként. A repülőjegyet és a szállás első hónapját fizetik.

Nővér idősek otthonába (Németország)

Chamba vagy Postdamba keresnek azonnali kezdéssel hosszútávra nővéreket. A feladat betegek ellátása kórházi osztályokon (tapasztalatnak megfelelően). Elvárás az erős kommunikációképes német nyelvtudás, nővér végzettség, szakmai tapasztalat.

Amit nyújtanak, az hosszútávú munkalehetőség, német munkaszerződés (bejelentés, biztosítás), a munkáltató által fizetett szállás. A fizetés nettó 1500-1600 euró/hó.

Hűtőpult szerelő (Németország)

Münchenbe, Stuttgartba, Frankfurt am Mainba keresnek azonnali vagy januári kezdéssel szerelőt szupermarketekben található (mély)hűtőpultokhoz. A feladat (mély)hűtőpultok, hűtőházak szerelése.

Elvárás a kommunikációképes német nyelvtudás, minimum 2 év tapasztalat hasonló munkakörben. A szerelő végzettség előny.

Amit kínálnak az német munkaszerződés (bejelentés, biztosítás), a munkáltató által biztosított szállás (350 – 400 €/hó), és havi nettó 2150 – 2500 eurós fizetés.

Fűtésszerelő (Németország)

Augsburgba keresnek fűtésszerelőt, a feladat értelemszerűen fűtésrendszer beszerelése, csövek kiépítése. Elvárás az erős kommunikációképes német nyelvtudás, a szakmai tapasztalat, előny a szakirányú végzettség.

Amit nyújtanak, az német munkaszerződés (bejelentés, biztosítás), szállás a munkáltató által ingyenesen biztosított 2 ágyas szobákban. A fizetés bruttó 11,00 euró / óra + nettó 24 euró / munkanap Auslöse (kiegészítő pénz).

Minőségügyi mérnök (Hollandia)

Udenbe keresnek minőségügyi mérnököt, akinek feladata termék és folyamat jóváhagyás APQP ismérveknek megfelelően, első minta jóváhagyási folyamatának támogatása, vevőkkel való kapcsolattartás, auditok támogatása, PPAP követelmények betartatása.

Elvárás a felsőfokú műszaki végzettség, 2+ év minőségügyi mérnökként szerzett szakmai tapasztalat, stabil angol nyelvtudás írásban és szóban, ISO TS 16949 szabvány ismerete, jó kommunikációs és együttműködési képesség.

Amit kínálnak: az első három hónapban a lakhatást a vállalat finanszírozza, nemzetközi munkakörnyezet karrierlehetőséggel, szakmai és személyes fejlődés lehetőségének biztosítása.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem!

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj!

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget.

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

A Idősgondozói munkák külföldön bejegyzés először a <a target="_blank" …read more

Source:: Határátkelő

(Visited 2 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.