Pénzbüntetést kapott az ittasan rendelővel karambolozó ifjúsági válogatott focista

700 000 forintos bírságot kapott Balajti Ádám, a Vác focistája, aki még októberben néhány liter sör után ült a kormányhoz, majd nekiütközött egy besenyőtelki háziorvosi rendelőnek.

Fotó: Vác FC

Balajti, aki tagja volt a 2009-ben világbajnoki bronzérmes U20-as labdarúgó-válogatottnak, előzés közben vesztette el az irányítást az autó felett. Előbb egy betonoszlopnak csapódtak, majd az Opel Astra a rendelő kertésében végezte. Személyi sérülés nem történt.

Az autóban ott ült Balajti egy meg nem nevezett játékostársa is, aki 300 000-et fizethet, amiért átengedte a vezetést egy láthatóan ittas embernek.

Balajti a Blikken keresztül üzent „rajongóinak”:

„Hibát követtem el, felelőtlenül cselekedtem, megbántam a tettemet, és tanultam a történtekből. A jövőben csak a pályán elért teljesítményemmel szeretném felhívni magamra a figyelmet, hiszen még komoly ter­veim, céljaim vannak a labdarúgásban. Örvendetes módon a történtek nem befolyásolták a pályán nyújtott teljesítményemet, ugyanis gólokkal és gólpasszokkal járultam hozzá jelenlegi csapatom jó szerepléséhez”.

Balajti egyébként nem az egyetlen, aki abból a 2009-ben Egyiptomban bronzérmet szerző csapatból nem vitte sokra.

…read more

Source:: 444.hu – Aktuális

(Visited 3 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.