14 csajozós szöveg, ami elsőre talán jó ötletnek tűnhet, de kicsi az esélye, hogy valóban működik

  • Mivel Magyarországon is egyre komolyabb probléma a magány (emlékszik még valaki az állami Párválasztó Táncválasztóra?), a 444 ebben az ügyben sem lehet tétlen.
  • Hogy minél több, boldog párt lássunk, bemutatunk néhány gyakori típushibát, amit a férfiak és a kamasz fiúk már az ismerkedés legelején, bókolás közben hajlamosak elkövetni.
  • Egy-egy híres, sikeres, vonzó külsejéről is ismert magyar nő Instagram-fotója alatti kommenttel mutatjuk be a tipikus hibákat, amiken kis gyakorlással könnyen felül lehet emelkedni.

1. Legyünk kreatívak!

A nők általában nem szeretik az unalmas férfiakat, tehát kerüljük a sablonos szövegeket. Ez a férfi, aki Cinthya Dictatornak üzent, nem véletlenül nem járt sikerrel:

2. Ne támadjuk le egyből a másikat

A fiatal énekesnő, Tóth Andi képe alatt egymás után két tanulságos példát is találtunk: az egyik kommentelő a hencegés hibájába esett, a másik pedig abba, hogy túl gyorsan akart előrelépni. Ne feledjük, a türelem rózsát terem!

3. Legyünk magabiztosak!

Nagyon fontos, hogy gondoljuk át, mit akarunk írni, ne gondolják rólunk, hogy mindig elhamarkodottan döntünk, és fejest ugranánk bármibe. Hódi Pamela egyik kommentelője ezt a hibát követte el. (A másik hibát egyelőre nem magyarázzuk el, egy későbbi pontban lesz szó hasonlóról.)

4. Vigyázzunk, nehogy félreértsenek minket!

Nem szeretnénk véletlenül megbántani a másikat, így a fogalmazásra nagy hangsúlyt kell fektetnünk. Ez kisalexander78-nak nem sikerült, aki az Éjjel-nappal Budapest című sorozat színésznőjének bókolt ügyetlenül, kifogásolható helyesírással. (Mega.boris kommentje pedig jó példa a 2. pontban ismertetett hibára.)

5.
Lépjünk ki a komfortzónánkból!

Ne felejtsük el: ha tetszik, ha nem, egy nővel máshogy kell beszélnünk, mint a barátainkkal, hogy érezze, fontos számunkra. Csak így tudjuk elnyerni a szívét! Kulcsár Edina egykori szépségkirálynő kommentelője erre sajnos nem gondolt:

<img src="https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s–W4puYVVW–/c_limit,w_1160/76DtTZrMtPz8Cs9fs.jpeg" srcset="https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s–xe04w3Wf–/w_290/76DtTZrMtPz8Cs9fs.jpeg 290w, https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s–vARUjiQ2–/w_330/76DtTZrMtPz8Cs9fs.jpeg 330w, https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s–d1sUydtQ–/w_748/76DtTZrMtPz8Cs9fs.jpeg 748w, https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s–HhE6Q8V9–/w_994/76DtTZrMtPz8Cs9fs.jpeg 994w, https://4cdn.hu/kraken/image/upload/s–PCWaZrVT–/w_1160/76DtTZrMtPz8Cs9fs.jpeg 1160w" sizes="(max-width: 320px) 290px, (max-width: 360px) 330px,
…read more

Source:: 444.hu – Aktuális

(Visited 5 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.