Olcsó okostelefonokra összpontosít 2018-ban a Huawei

A Huawei nemrég bejelentette, hogy 2017-ben 153 millió okostelefont adott el, ami 10 százalékkal több, mint 2016-ban volt. 2018-as tervei között szerepel, hogy ezt a számot még tovább növelje. Ren Zhengfei, a Huawei elnöke elmondta, hogy céljuk – többek között – a pénztárcabarát okostelefonokra való nagyobb fókusz, hogy még ismertebbek és népszerűbbek legyenek a globális piacon.

A Huawei szerint fontos figyelni az alacsony árkategóriájú telefonokra is, hiszen eladásukkal nagyban növelhetik az értékesítési számokat. Emellett az olcsóbb okostelefonok kielégítik az átlag felhasználó igényeit. Így abszolút potenciált látnak abban, hogy a csúcskategóriás mobilok mellett időt fordítsanak az alacsonyabb árcédulájú készülékekre is.

A két nagy versenytársát, az Apple-t és a Samsungot még nem sikerült legyőznie eladási számokat tekintve, azonban ezzel a lépéssel nem kizárt, hogy még ez is megtörténhet. Van azonban negatív oldala is ennek, hiszen az alacsonyabb árkategóriájú termékek alacsonyabb haszonkulccsal is rendelkeznek.

Szerintetek képes lesz a Huawei valaha is felzárkózni az Apple-höz és a Samsunghoz?

The post Olcsó okostelefonokra összpontosít 2018-ban a Huawei appeared first on Tech2.hu.

…read more

Source:: Tech2

(Visited 3 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.