Ausztriai szobalány vagy ciprusi szakács

A változatosságra helyeztük a hangsúlyt, amikor a külföldi munkalehetőségek között válogattunk, szóval lehet menni Mariazellbe szobalánynak, idősgondozónak Németországba vagy akár szakácsnak Ciprusra. És ez még nem minden. (Ha valamelyik lehetőség megtetszik, kattints a vastag linkre!)

Szobalány (Ausztria)

Mariazellbe keresnek szobalányt, akinek feladata a szállodai szobák rendjének, tisztaságának biztosítása, bútorok tisztán tartása, ágynemű, törölköző cseréje, a szobákhoz tartozó fürdőszoba tisztán tartása.

Elvárás a minimum alapfokú iskolai végzettség, megbízhatóság, precizitás, jó terhelhetőség, önálló munkavégzés. Előny a vendéglátóiparban szerzett munkatapasztalat.

Betanított munka (Írország)

Alapszintű angol nyelvtudással betölthető betanított munka írországi vágóhídon azonnali kezdéssel. A fizetés havi nettó 1400 EUR + fizetett túlóra. Amit kínálnak, az kulturált szállás, túlóralehetőség, hosszútávú, bejelentett, folyamatos munka. Elvárás az alapszintű angol nyelvtudás, a rugalmasság, és a precizitás.

Minősített hegesztő (Magyarország és Lengyelország)

Feladat acélszerkezetek, idomok, csővezetékek, tartályok és nyomástartó berendezések hegesztése. Műszaki és minőségi elvárások betartása, a gyártási folyamat ezek alapján történő kivitelezése.

Elvárás a hegesztő szakmunkás végzettség, érvényes 135-ös hegesztő minősítés (ha lejárt, akkor a lejárati dátum ne legyen régebbi 6 hónapnál) és / vagy érvényes 136-os gépesített eljárásból szerzett hegesztő minősítés (ha lejárt, akkor a lejárati dátum ne legyen régebbi 6 hónapnál), min. 3 éves hegesztői pozícióban eltöltött szakmai tapasztalat.

Szakképzett idősgondozó / ápoló (Németország)

Hamburgban, Soltauban, és Schneverdingenben lévő nyugdíjasházakba keresnek ápolókat szakirányú végzettséggel, társalgási szintű német nyelvtudással (az angol előnyt jelent).

Éves szerződéseket kötnek a német munkajog szerint, a fizetés 1800-2000 Euro bruttó / hó az asszisztenseknek, és 2600-2800 Euro bruttó / hó az ápolóknak.

Az első két hónapban a szállás ingyenes 60m2-es apartmanokban (maximum 2 fő / apartmanonként) utána ugyanott csökkentett díjazásért. A munkahely és az apartmanok azonos helyen vannak.

Háromszori ingyenes étkezés naponta az első két hónapban biztosított, utána ugyanott díjazás fejében. Elvárás az OKJ-s ápolói szakvizsga, érvényes ápolási engedély.

Szakács (Ciprus)

A larnacai Bolivar House koktélbárjába és éttermébe keresnek négy szakácsot, akik két tapasztalt séf mellett készítenének elsősorban mediterrán ételeket. A szakmai múlt elvárás, ezért a fizetésen túl különböző juttatások is járnak. Emellett állnak egy oda-vissza repülőjegyet.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem!

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj!

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget.

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: bolivarhouse.com)

A Ausztriai szobalány vagy ciprusi szakács bejegyzés először a Határátkelő jelent meg.

…read more

Source:: Határátkelő

(Visited 5 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.