Katinka és Shane külön érkezett az Év Sportolója Gálára

Hosszú Katinka és Shane Tusup külön érkezett az M4 Sport Év Sportolója Gálára. Az eseménynek immár harmadik éve névadó támogatója a közszolgálati sportcsatorna. A korábbi évekhez hasonlóan, idén is élőben közvetíti az M4 Sport a díjátadót január 11-én, csütörtökön 19.30-tól.

A Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) tagjai immár 60. alkalommal szavaznak az év legjobb magyar sportolóira. Több szempontból is különleges a 2017-es jelöltek listája. Idén az év csapata kategóriát két részre osztva, külön kategóriában díjazza a szövetség a klasszikus csapatsportok és az egyéni sportágak csapatversenyeinek legkiválóbb csapatait. Így rekordszámú díjazott várható, hiszen most először 14 kategóriában jutalmazzák a jelölteket. Tizenegy kategóriában a sportújságírók szavazatai alapján választják meg a győztest, a tizenkettedik díjról, az Év magyar góljáról a szurkolók dönthetnek. Az MLSZ Életműdíjasát az MLSZ, az MSÚSZ-MOB Életműdíjasát pedig a két szervezet jelöli ki.

Az esemény színvonalát mutatja, hogy idén is rendkívül illusztris a vendégek névsora. A cselgáncs és a birkózó világszövetség elnöke mellett olyan korábbi nemzetközi sportnagyságok is jelen lesznek a Nemzeti Színházban, mint Szeles Mónika és Szabó Katalin.

Az eseményre az M4 Sport is kiemelten készül, hiszen 15 kamerával közvetíti a gálát – majdnem annyival, mint egy NB I-es futballmeccset szokás.

…read more

Source:: Lokal.hu – Sport

(Visited 6 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.