Még csak 20 éves, de dollármilliárdos lett a hatalmas lottónyereményből a floridai

„Visszavonul” az a húszéves amerikai fiatal, aki a múlt héten megnyerte minden idők egyik legnagyobb nyereményének tartott 451 millió dolláros (114 milliárd forintos) nyereményét a Mega Millions húzáson.

A floridai srác végül nem ennyi pénzt vitt haza, mert az egyszeri kifizetés lehetőség választotta, ami 282 millió dollárt jelent csak, mindössze 74 milliárd forintot.

Shane Missle a Tampától hatvan kilométerre lévő Port Richeyben lakik, és egy gép segítségével véletlenszerűen választotta ki a számokat, amelyek végül nyerőnek bizonyultak: 8, 30, 39, 59, 70 illetve a joker a 10-es szám volt.

„Még csak húsz vagyok, és remélem, számos szenvedélyem kiélésére fel tudom használni a pénzt. Segíteni szeretnék a családomnak, és valami jót szeretnék tenni az emberiséggel” – írta közleményében a dollármilliárdossá lett Missler.

„Ha valamit megtanultam ebből az egészből rövidke életem alatt, az az, hogy mindig pozitívan kell gondolkodni, őszintének kell lenni magunkkal, és ezt díjazni fogja az élet. Bizakodva tekintek a jövőbe” – fogalmazott. (BBC)

…read more

Source:: 444.hu – Aktuális

(Visited 7 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.