Jóval gyorsabb lesz elődjénél a Snapdragon 845

Teszt alá vetették a Snapdragon két lapkáját, a nemrég megjelent Snapdragon 845-ös, valamint elődjét, a Snapdragon 835-ös chipsetet. Az új SoC-nak pontosan ugyanaz volt a gyártási folyamata, mint elődjének (10 nm), mégis úgy tűnik a teszt alapján, hogy az új Snapdragon jelentősen erősebb, mint a korábbi.

A Qualcomm Snapdragon 845-ös SoC képes lesz a Snapragon 835 teljesítményénél kétszer jobbat nyújtani. A tesztet az AnTuTun végezték, két telefont hasonlítottak össze, a Xiaomi Mi6-ot Snapdragon 835-tel és a Xiaomi Mi Mix 2S-t az utódjával. A referenciaértékek magasan a Snapdragon 845 fölényét mutatják, a Xiaomi Mi6 összértéke 210.740 pont, míg a Xiaomi Mi Mix 2S 270.461 pontot ért el, ami 28,3 százalékos javulást jelent.

Nyilvánvaló, hogy a referenciaértékek nem igazolják teljességében a SoC teljesítményét, viszont megközelítőleg ki lehet egy ilyen teszttel mutatni a valósághoz közeli értékeket. Kiváncsian várjuk, hogy a Snapdragon 845 lapka hogyan fog majd bizonyítani a telefonokban, hiszen még egyetlen készülékben sincs jelen, azonban várhatóan a Samsung Galaxy S9 és S9+, valamint a Xiaomi Mi 7 csúcskészülékek fogják elsőként megkapni.

The post Jóval gyorsabb lesz elődjénél a Snapdragon 845 appeared first on Tech2.hu.

…read more

Source:: Tech2

(Visited 2 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.