NE EGYÉL A KOCSIJÁBAN! – Autós randitippek lányoknak Valentálynra

Lassan a vége a télnek, kezdődik a Nők Iránti Hódolat Folyamatos Kifejeződésének Évszaka. Májusban Nők Napja, előtte a húsvéti locsolkodás, még előtt az Anyák Napja, meg még annak előtte a Bálint-nap (ami, ha minden jól megy, idővel tovább emelheti az Anyák Napi ünnepeltek számát).

A Valentin-nap komoly erőpróba a férfinem számára, számos buktatóval, kezdve ott, hogy eleve el ne felejtsék ezt a csodás ünnepet. Kedves Lányok, Asszonyok – tegyük fel, hogy a ti Bálintotok nem felejtette el, és randira hívott, amelyre autóval érkezik. Az alábbiakban féltucat javaslattal igyekszünk hozzájárulni a randi sikeréhez – az autóval, az autóban töltött közös idővel kapcsolatban.

Egy vagány, új autó
ma legalább olyan romi, mint a fehér ló volt a dinoszauruszok
korában. És kibontanál egy Túró Rudit vagy müzliszeletet egy
fehér ló hátán? Na ugye!
Fotó: Adam Opel AG

Ne egyél az autóban!

Ez a legfontosabb. Minden ellenkező híresztelés dacára, legalábbis ha az autó utasteréről van szó, a férfiak tisztább, környezetükre kényesebb teremtmények, mint a nők. Fáj nekik, nekünk, ha bemocskolódik ez a szentség. Udvariatlanság, szinte hadüzenet morzsálódó, kenődő, vagy csak simán csomagolási hulladékot termelő táplálékot előszedni e becses templomban. Még egy almába se harapj bele a kocsiban: hidd el, a férfi látja a mikroszkopikus almalé-cseppecskéket, ahogy fogaid nyomán szertepermeteződnek és taszító mocsokként lerakódnak a műszerfalon, a fejegységen, a szélvédő belsején. Szeretnél taszító mocsokforrásnak tűnni a szemében? Na ugye!

Viseld el, ha az autóról beszél!

Persze nem a végtelenségig, de pár mondat erejéig fogadd türelemmel az információkat a fogyasztásról, az új négypólusú gyújtógyertyáról vagy a drága, de gyönyörű alufelniről. Ha látja, hogy nem lelkesedsz túlságosan, majd úgyis abbahagyja, és különben is, ennyivel tartozol cserébe azért az időért, amikor majd ő csinál úgy, mintha figyelne, amikor a kedvenc cipőboltodról beszélsz.

Plusz pontokat ér, ha érdeklődsz is!

Ha egy kicsit azért benne vagy a témában, például gyerekként apukád is sokat fárasztott az autós hülyeségeivel és megmaradt a fejedben ez-az, néha akár vissza is kérdezhetsz, úgy csinálhatsz, mint akit érdekel az autója. Ez a kis szenvedés sokszorosan kamatozik majd, hidd el!

Ne tedd a lábad a műszerfalra!

Egyrészt veszélyes: a légzsák az arcodba csaphatja a saját térded, ha baj van, vagy rosszabb esetben úgy járhatsz, mint a DeathProof-ban a csaj. Nem linkelem ide a vonatkozó jelenetet, mert elég undi, ahogy egy leszakadt láb csapkod az aszfalton, de el tudod képzelni.

Másrészt pedig irritálni fogja a kedvest. Bármilyen jó lábad van, ő meg bármennyire odavan érte, a műszerfal és a női láb kapcsolata valahogy inkább kellemetlen a férfiaknak. Persze azzal már semmi baj nincs, ha ugyanez a láb mondjuk a tetőkárpitnak támaszkodik, később, ha igazán jól sikerült a randi. Fura dolog …read more

Source:: 444.hu – Aktuális

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.