Utolsó erejével még el tudta mondani a rendőröknek, kik szúrták le, majd meghalt a 19 éves lány

Egy brutális gyilkosság elkövetőit fogták el kedd hajnalban a kaliforniai rendőrök Modesto városában: a 19 éves Daniel Gross és a 25 éves Melissa Leonardo elfogásuk előtt néhány órával késelték meg a 19 éves Lizette Andrea Cuestát.

Nem sok kellett ahhoz, hogy megússzák, csakhogy a 19 éves áldozat emberfeletti erővel rendelkezett, számoltak be a hatóságok a helyi lapoknak.

A 19 éves lányt ugyanis egy kihalt országúttól száz méterre dobta ki az autóból két gyilkosa, mert azt hitték már meghalt. A lány azonban súlyos sérülései ellenére, képes volt az út széléig elvánszorogni, ahol három órán át nem vette észre senki.

Végül a UPS csomagküldő szolgálat négy munkatársa vette észre a vérben fürdő testet. Mint elmesélték, Cuesta már annyira nem volt magánál, hogy nem tudta megmondani, milyen színű a saját haja.

„Úgy küzdött mint egy katona, mint egy harcos” – nyilatkozta az egyik postás.

Végül kórházba vitték, ahol két óra múlva belehalt sérüléseibe, de azt még a seriff kérdésére el tudta mondani, hogy kik szurkálták meg. A rendőrök pár órával később mindkét gyanúsítottat letartóztatták. (Independent)

…read more

Source:: 444.hu – Aktuális

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.