85 éves beteg asszonyt kínoztak meg drogdíler migránsok

Az 85 éves Alzheimer-kóros hölgyre véletlenül találtak rá a tűzoltók Párizs külvárosában, La Grande Borneban lévő lakásában, amikor március 4-én egy vízvezeték probléma miatt hívták ki őket ugyanabba az épületbe, ahol az idős néni lakott.

Mivel a beteg asszony nem nyitott ajtót nekik, az ablakon át másztak be hozzá, amihez a vízvezeték probléma elhárítása miatt volt szükség. A lakásban zacskókba csomagolva találták a marijuanát és vizeletet is tartalmazó szemetes csomagokat. Mint kiderült, a bűnözők az idős hölgy lakását elosztóhelynek és kifizetőhelynek is használták.

A tűzoltók kihívták a rendőröket, akik több mint 10 kiló kannabiszt, 22 ezer euró készpénzt és a kábítószer előállítására alkalmas eszközöket találtak. A rendőrök a vizsgálat során megállapították, hogy az idős hölgy betegsége miatt semmiről sem tudott, gyakorlatilag túszul ejtették saját lakásában. A hölgy elvileg a 40-es éveiben járó fia gyámsága alatt állt, de ő egyáltalán nem foglakozott a nénivel. Ezt használták ki a migránsok, akik a hölgy kulcsát megszerezve egy kábítószergyártó és -elosztó helyet hoztak létre. Az idős hölgyet éheztették és nem látták el, borzalmas állapotban volt, mikor rátaláltak.

További cikkek:

…read more

Source:: Lokal.hu – Aktuális

(Visited 2 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.