Kósa maga kereste fel a mesés vagyont öröklő nőt – állítja a nő fia

A hvg.hu elérte telefonon annak a csengeri nőnek a fiát, aki rávette Kósa Lajost arra, hogy vegyen a számára 4,3 milliárd euró, azaz 1340 milliárd forint értékben állampapírt. Kósa erről kedden azt mondta, hogy az asszony nem tudott mit kezdeni egy váratlan örökséggel, ezért tanácsot kért tőle, ő pedig adott is, a pénz állampapírba fektetéséről pedig közjegyzői okiratot is készítettek. Aztán Kósa szerint a pénz nem érkezett meg, évek elteltével pedig gyanús lett a miniszternek, hogy valami nem stimmel, a nő pedig becsapta őt.

A nő fia most a hvg-nek azt állította, hogy az akkori polgármester maga kereste meg az édesanyját, miután annak ügyvédje kikotyogta a mesés örökség hírét egy Kósával közös ismerősüknek. A fiú állítása szerint Kósa ezután maga kereste a kapcsolatot az édesanyjával, hogy lenne ötlete, mit csináljanak a pénzzel. A fiú szerint egyébként az örökség valós, ám az összegét vagy pontos nagyságrendjét nem tudta megmondani A lap megpróbálta elérni Kósa Lajost is, de a miniszter kedd este már nem vette fel a telefont.

A Magyar Nemzet szerdán írta meg, hogy Kósa Lajos édesanyjának is jutott volna 800 millió forint a rejtélyes megbízótól.

…read more

Source:: 444.hu – Aktuális

(Visited 4 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.