Külföldi munkák Finnországtól Olaszországig

Igazi európai körútra indulunk ma állásajánlatok tekintetében, hiszen Finnországból és Norvégiából indulunk, hogy Németországon és Ausztrián keresztül egészen Olaszországig jussunk el. Gyertek velünk!

Élhajlító (Finnország)

Szakképzett élhajlítót keresnek a finnországi Laitilába. A közvetítő cég intéz minden szükséges engedélyt és a lakhatást is. Elvárás a szakképzettség, a technikai rajzok olvasásának képessége, a gépek beállítása, valamint a megfelelő, kommunikációképes angol nyelvtudás.

Plakátkihelyező (Németország)

Stuttgart környéki németországi cég részére keresnek plakátragasztót. A gyakorlat előny, de nem feltétel. A munkarend beosztás szerint, de a vasárnap mindig szabad. Elvárás a B-kategóriás jogosítvány, önálló precíz munkavégzés.

Amit kínálnak, az teljesítményarányosan nettó 1.800 Eur-tól kezdődő bér, ingyen szállás az első két hétben, hosszútávú munkalehetőség, biztosítás.

Hentes (Norvégia)

Norvégiába keresne hentest marhahús darabolására minimum 2 év tapasztalattal, lehetőleg szakvégzettséggel, kommunikációs szintű angol nyelvtudással. A munka erősen fizikai jellegű. A hosszútávú szerződés a norvég törvényeknek megfelelő, a munkaidő hétfőtől péntekig tart.

Villanyszerelő (Németország)

Szakképzett villanyszerelőket keresnek egyedi kapcsolószekrények szerelésére és tesztelésére. A stuttgarti megbízó egy családias környezetben működő vállalat, amely egyedi kapcsolóberendezéseket gyárt nemzetközi ügyfelei részére. Elvárás a szakirányú munkatapasztalat és végzettség, a legalább társalgási szintű német nyelvtudás, a B-kategóriás jogosítvány.

Amit kínálnak, az Németországban bejelentett, egész éves munkaviszony, a fizetés mellett szállás és utazási támogatás. Szállás a munkahely közelében.

Street food segéd (Ausztria)

Linz környékére keresnek németül beszélő segédlányokat street food kocsira. A feladat hamburgerek készítése. A grillezésben jártasság előny.

Elvárás az alapfokú német nyelvtudás, a street foodos tapasztalat előnyt jelent. Amit ezért nyújtanak, az osztrák munkaszerződés december végéig, biztosított és ingyenes szállás + ingyenes ellátás. A fizetés bruttó 8,5 euró órabér + borravaló (jól végzett munka után emelkedik az órabér).

SAP tanácsadó (Olaszország)

SAP tanácsadót keresnek olaszországi irodába. A feladat részvétel SAP bevezetési projektekben, új megoldások tervezése és kialakítása vagy meglévő megoldások továbbfejlesztése, kiterjesztése.

Juniortól a solution architect szintig keresnek kollégákat, több különböző modulban szerzett implementációs, konfigurációs tapasztalattal. Elvárás a folyékony angol nyelvtudás, az Európán belüli utazási hajlandóság, költözési hajlandóság Olaszországba.

Előnyt jelent az ABAP fejlesztési ismeretek (kódolvasás szintjén), implementációs projektek életciklusának end-to-end ismerete, olasz nyelvtudás. A fizetés mellett kínálnak relokációs támogatást olaszországi költözéshez, egyébként Róma, Milánó, Bologna, Torinó egyaránt lehetséges helyszínek.

Más országba, esetleg másik állásra vágysz? Válogass a Határátkelőn!

Figyelem!

Ne vágj bele előzetes informálódás nélkül az ismeretlenbe! Mielőtt elindulsz, gyűjts információt, kérdezz, tájékozódj!

A Határátkelő oldal (hataratkelo.com) csak egy közvetítő felület, melyre a legnagyobb magyar állásportálok külföldi ajánlatai érkeznek. A közölt állások létezéséért, aktualitásáért, az azokban foglalt információk valóságnak megfelelőségéért nem vállalunk felelősséget.

A megjelenő hirdetések tartalmáért, pontosságáért, megbízhatóságáért, és jogi megfelelősségéért a hirdetést feladó cég felel. Konkrét állásajánlatokkal kapcsolatos kérdésekben a hirdetést feladó cégek szolgálnak információval.

(Fotó: pixabay.com/kirkandmimi)

A Külföldi munkák Finnországtól Olaszországig bejegyzés először a Határátkelő jelent meg.

…read more

Source:: Határátkelő

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.