Soros-aktivista védené Czeglédy Csabát

Egy a Soros-hálózatban edződött aktivista, dr. Szendrő-Németh Tamás, valamint Mécs Imre egykori SZDSZ-es és MSZP-s országgyűlési képviselő vállalta, hogy védőbeszédet tart a 6,3 milliárdos áfacsalásért előzetesben lévő Czeglédy Csaba mellett a szombathelyi közgyűlés előtt – írja a PestiSrácok.hu.

A Nyugat.hu azt írja, hogy Czeglédy a polgármesterhez írt levelében kifejti, hogy szeretné a gondolatait és az álláspontját a képviselő-testület tagjaival és a nyilvánossággal megosztani. Ezért meghatalmazta dr. Szendrő-Németh Tamást, hogy őt a képviselő-testület és a nyilvánosság előtt képviselje, és kéri, hogy a polgármester 18 órakor adjon erre lehetőséget.

Mint írja, Mécs Imre is jelentkezett, hogy az ő érdekében felszólaljon a közgyűlés előtt, Czeglédy ennek engedélyezését is kérte Puskás Tivadar polgármestertől.

Az érvényes szabályok szerint Mécs Imre és dr. Szendrő-Németh Tamás is külön levélben kért felszólalási lehetőséget 18 órára. (A levelek lejjebb olvashatóak.)

A közgyűlés szabályai szerint ha valaki, aki nem képviselő, fel akar szólalni a képviselő-testületi ülésen, ezt az ülés megkezdése előtt legalább 24 órával írásban kérheti a polgármestertől, aki a hozzászólást engedélyezheti vagy elutasíthatja – ismerteti a portál.

További cikkek:

…read more

Source:: Lokal.hu – Aktuális

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.