Nagy csata után kis dráma a vízben

Döbbenetesen kevés gól esett a meccsen, ami végén döntetlennel zárult. Viszont el kell dönteni a pontok sorsát, így ötméteresek következtek, amiben a harmadik sorozatot elvétette a Szolnok, így a három pont az Egeré lett. Úgy, hogy két másodperccel a rendes játékidő vége előtt Aleksic még lőtt egy bombagólt irdatlan messziről, ám a középkezdést követő rövid zűrzavar miatt végül nem adták meg a találatot. Az ötméteresekben pedig jobb volt az Eger.

RÁJÁTSZÁS, ELSŐ MÉRKŐZÉS
ELŐDÖNTŐ

SZOLNOKI DÓZSA : ZF–EGER 3:3 (0:0, 1:0, 1:1, 1:2) – ötméteresekkel 10–11
Szolnok, 500 néző. V: Petik A., Dódog Sz.
SZOLNOK: Nagy V. – Bátori, Jansik D., Prlainovic 2, Mezei, Zalánki 1, Gocic. Csere: Kardos G. (kapus), Hangay, Aleksic, Younger, Milos Cuk, Kis G., Fülöp B. Edző: Cseh Sándor
EGER: B. Mitrovic – Rasovic 1, Hosnyászki, Kovács G. 1, Bedő, Vlahopulos, Cuckovic 1. Csere: Csiszár (kapus), Angyal, Avramovic, Lőrincz, Decker Á., Hárai , Biros B. Edző: Dabrowski Norbert
Gól – emberelőnyből: 11/1, ill. 10/1
Az egyik fél 7. pontjáig tartó párharc állása: 6–3 az Eger javára.

MESTERMÉRLEG
Cseh Sándor:
– Az Egerrel úgy játszottunk 3–3-at a rendes játékidőben, hogy jól és kiváló hozzáállással vízilabdáztunk. A vendégek hősiesen védekeztek és végül ötméteresekkel megnyerték a rangadót.
Dabrowski Norbert: – Úgy érzem, hogy volt kettő és két és fél negyed, amikor nem voltunk meccsben. Ebben az időszakban a Szolnok eldönthette volna a mérkőzést. Ezt követően feljöttünk és az orosz rulett nekünk sikerült jobban.

(A Nemzeti Sport online és az MVLSZ honlapja segítségével)

…read more

Source:: I.Szolnok.hu

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.