Maradona elnök lesz Bresztben

Nem sokáig maradt munka nélkül az egyesült arab emírségekbeli al-Fujairah edzői posztjáról menesztett Maradona. Az isteni Diego a fehérorosz Dinamo Breszt elnöke lesz.

Az 57 éves hajdani futballklasszis a szerződése aláírásáról készült képet feltöltötte az Instagramra, és alatta megjegyezte: köszöni a bizalmat és hogy hisznek benne. A három évre szóló munkát a nyári vb után kezdi el.

Az isteni Diego szakvezetőként nem alkotott maradandót, talán az argentin válogatottal vitte a legtöbbre a 2010-es vb-negyeddöntővel. Egervári Sándor korábbi magyar szövetségi kapitány 2012 januárjában személyesen is meggyőződhetett erről, amikor Maradona a dubaji al-Vaszl csapatánál dolgozott, és szivarral a szájában nézte az edzést.

– Nem erre számítottam – nyilatkozta utána a Borsnak Egervári. – Nem szeretném a korábbi bálványomat kritizálni, inkább csak annyit jegyeznék meg, hogy „különleges” élményben volt részem. Igaz, már korábban is tisztában voltam vele, hogy Maradonát nem pusztán szakmai okok miatt szerződtették.

Valószínűleg a bresztiek sem.

(MTI/EPA/OLIVER WEIKEN)

…read more

Source:: Lokal.hu – Sport

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.