Szabó Tímea: Fodor Gábort nem érdekli semmi más, csak a pénz

Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője péntek délután tartott sajtótájékoztatót, ahol lényegében elismerte, hogy Molnár Gyula a párt háta mögött kötött megállapodást a Liberális Párttal.

„A hír igaz, egy ilyen írásos megállapodás létrejött, ezt Fodor Gábor már pár héttel ezelőtt szóban jelezte, hogy van ilyen megállapodás.

Mi a saját dokumentumtárunkban ilyet nem találtunk”

– mondta Tóth. Végül kedden, személyesen adta át az iratot, mely „valóban pénzügyi kötelezettséget ró, vagy rótt volna a Magyar Szocialista Pártra.”

Molnár Gyula ténykedésének lehet, hogy jogi következményei is lesznek. Mivel a párt elnöksége

Bősz Anett kilépéséről azt mondta, „a Magyar Szocialista Párt nem zsarolható”. Pénzért nem hajlandók engedményeket tenni, és úgy véli, a Liberális Párt politikusának vissza kéne adnia a mandátumát.

Szabó Tímea hozzátette, a Párbeszéd frakciója is ma délelőtt értesült Bősz Anett kilépéséről,

de nem a Liberálisok szóltak nekik, hanem az Országgyűlés Hivatala.

Fodor Gábor levelét csak ezután kapták meg. Szabó megjegyezte, a sajtó még ennél is előbb tudott a dologról. Szabó végül összefoglalata a véleményét Fodor Gáborról

Sajnálattal veszem tudomásul, hogy Fodor Gábort nem érdekli semmi más, csak a pénz. A politikai teljesítménye, a NER lebontása az ő szemében továbbra is egy sokadlagos kérdés.”

…read more

Source:: 444.hu – Aktuális

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.