A Fidesz kétharmados győzelme után az MSZP új budapesti elnöke: Molnár Zsolt

A Hatvanpusztára lerendelt Puch Lászlóhöz köthető Népszavának erősítette meg az Orbán Viktor által nagyra tartott Hiller István MSZP-s választmányi elnök, hogy most, a Fidesz újabb kétharmados győzelme után újra az a Molnár Zsolt lett az MSZP budapesti elnöke, akire Botka László utalt, amikor lemondott a miniszterelnök-jelöltségről, az ellenzékben lévő fideszes ügynökökről beszélve.

Az MSZP-ben most tisztújítás zajlik, hiszen a gyalázatos választási eredmény után Molnár Gyula pártelnök és a komplett elnökség lemondott. (Molnár Gyuláról utóbb kiderült, hogy a valós támogatói bázis nélküli Liberálisok vezetőjével, Fodor Gáborral titokban furcsa egyezséget kötött.)

Molnár Zsolt korábban két éven át, egészen 2014-ig volt budapesti elnök, de lemondott, miután kiderült:

  • Kapucnis, akár huligánnak, sőt skinheadnek kinéző ruhában kiabált azon az estén, amikor szélsőjobboldaliak néhány rasszista és antiszemita szólam segítségével 1992. október 23-án kifüttyögték Göncz Árpád köztársasági elnököt a Parlament előtt.
  • A 2014-es parlamenti választás előtt az MSZP kampányigazgatójaként az a vád érte saját pártjától és szövetségeseitől, hogy összejátszott a Fidesszel, többek között Rogán Antal vagyonbotrányának piszkálgatását próbálta leállítani.

Molnár Zsolt érkezik az MSZP választmányi ülésére a Kispesti Munkásotthon Mûvelődési Házba (KMO) 2018. április 21-én.Fotó: Kovács Tamás/MTI/MTVA

Molnár Zsolt most egyedül indult el a régi tisztségéért, az eddigi budapesti elnök, Kunhalmi Ágnes ugyanis az MSZP országos elnöke szeretne lenni, amihez Tóth Bertalant kell legyőznie. (Népszava)

…read more

Source:: 444.hu – Aktuális

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.