Kómába zuhant az író, miután beleolvasott nagyapja 100 éves könyvébe

Martin Greenwood író egy napon kedvet kapott nagyapja egyik könyvének olvasgatásához, így fogta magát és leemelte a polcról Percy Monkman egyik a könyvét. A több, mint 100 éves írás olvasgatása közben Martin hirtelen rosszul lett, elveszítette az eszméletét, leállt a légzése és szinte másodpercek alatt kómába esett.

A 71 éves írót azonnal kórházba vitték, ahol a vizsgálatok után kiderült, hogy egy durva allergiás reakció miatt omlott össze hirtelen Martin szervezete, ugyanis a matuzsálem könyvben olyan spórák rejtőztek, amire a férfi kifejezetten érzékeny volt.

Az orvosok elmondták, hogy a férfinak hatalmas mázlija volt, ugyanis néhány percen múlt, hogy a férfi légzése is megbénuljon, akit így is közel egy hétig tartottak mesterséges kómában. Kezelőorvosának megfeszített munkájának hála az író hat nap után lett jobban, ugyanis ennyi időre volt szükség, hogy a mérgező spórák kiürültek szervezetéből. Úgy tudni, Martin Greenwood első dolga a gyógyulás után az volt, hogy befejezte nagyapja kivételesnek tartott írását.

További cikkek:

…read more

Source:: Lokal.hu – Aktuális

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.