Az NEDC hatótávval szívattam magam [videó]

Sokan kérdezik mennyit megy el az i3 egy töltéssel. Mindig visszakérdezek, hogy télen vagy nyáron, országúton vagy városban. A gyári NEDC hatótávot sosem szoktam elárulni, de azért kipróbáltam meg lehet-e csinálni 300 kilométert egy töltéssel.

Az i3 EU mérés szerinti, avagy NEDC hatótávja 290-300 km. Mióta megvan az autó, azóta gondolkozom rajta, hogy egyszer meg kellene próbálni, hogy kihozható-e belőle. Hát most kipróbáltam.

Egész héten azon filóztam, hogy bevállaljam-e ezt a tesztet. Szerdán fáradt voltam, csütörtökön közbejött egy RTL forgatás, ezért péntekre maradt a felvétel, hogy szombat este legkésőbb nézhessék a Patreon támogatók. Csütörtökön elég meleg is volt, péntekre 25 fokot és egy kis esőt ígértek. Aha… Már eleve csütörtök éjjel nem tudtam aludni annyira verte a tetőt a szakadó eső, max 2-3 órát tudtam pihenni. Reggel 10-ig vártam az indulással, de persze nem állt el, sőt egész délután háromig szakadt az eső. Köszi szépen. Persze ez tipikus, az időjárás akkor a legszarabb, amikor forog a kamera.

A lényeg, hogy nem adtam fel. Megnyomtam a Start gombot, és nekiindultam, hogy kicsiholjam a 300 kilométeres hatótávot az i3-ból. Íme:

Forrás: Handras.hu

The post Az NEDC hatótávval szívattam magam [videó] appeared first on ZoldAutok.hu.

…read more

Source:: ZoldAutok.hu

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.