Lőw egyre közelebb Neymarékhoz

Egy Facebook-bejegyzés árulkodik arról, hogy Lőw Zsolt egyre közelebb kerül a Paris Saint-Germain másodedzői posztjához. Hivatalosan azonban még senki sem erősítette meg a hírt.

Mint ismeretes, korábban Ralph Hasenhüttl vezetőedző és a teljes szakmai stáb – így Lőw Zsolt másodedző is – bejelentette, hogy távozik a német élvonalbeli RB Leipzig labdarúgócsapatától. Természetesen a pletykák azonnal szárnyra kaptak a magyar tréner jövőjével kapcsolatban, és hírlik, hogy Thomas Tuchel segítője lehet a francia bajnok és kupagyőztes Paris Saint-Germainnél.

Most úgy tűnik, közel vagyunk a bejelentéshez, ugyanis a Leipziger Volkszeitung című lap szerint Lőw igent mondott Tuchel hívására és a következő szezonban a munkát már a PSG kötelékében kezdi meg. Erről egy Facebook-bejegyzés is árulkodik.

„Így hiteles! Ebből lesz a párizsi! Aki érti, maradjon csendben” – ezt az üzenetet tette ki a közösségi oldalra a 39 éves korábbi védő egyik barátja. A 25-szörös válogatott játékos ismerőse a bejegyzését egy piros és egy kék szívvel egészítette ki, utalva a PSG klubszíneire.

– Hallottam a találgatásokról, de továbbra sem döntöttem a jövőmről. Vannak különböző lehetőségek, amelyek közül igyekszem kiválasztani a számomra legjobbat. Még semmi sem dőlt el – mondta pár héttel ezelőtt Lőw a Nemzeti Sportnak.

…read more

Source:: Lokal.hu – Sport

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.