Kiderült! Ezt lopták el Oszvald Marikától

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki egy elektronikus – blokkoló – eszköz segítségével kinyitotta egy magyar operetténekes, színésznő autóját.

A megalapozott gyanú szerint a 39 éves szigethalmi D. Dezső 2018. június 4-én délután Budapest VI. kerületében, a Paulay Ede utcában egy elektronikus – blokkoló – eszköz segítségével kinyitotta egy színésznő autóját. A férfi ezután ellopta a járműben lévő bőröndöt, a benne lévő fellépőruhákkal, cipőkkel és ékszerekkel együtt, amelynek értéke meghaladja az egymillió forintot – írja a Police.hu.

Az egyenruhásoknak a térfigyelő kamerák segítségével sikerült azonosítani a tolvajt, akit egy budapesti panzióban kaptak el, három nappal később. Szerencsére a bőröndöt és a benne lévő ruhák is meglettek, így Oszvald Marika hamarosan visszakaphatja azokat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói D. Dezsőt előállították és lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, amely során a bűncselekmény elkövetését, valamint további három gépkocsifeltörését is beismerte.

…read more

Source:: Lokal.hu – Aktuális

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.