Szerednyey Béla: A feleségem a Jóisten ajándéka

Szerednyey Béla immáron hét éve boldog második feleségével, Szilvivel, aki a mindennapokban is rengeteg energiát ad neki, és támogatja a munkában. A színész a Lokálnak elmesélte: nem okoz gondot számukra a köztük lévő korkülönbség, és feleségére a Jóisten ajándékaként tekint.

A feleségem rengeteg energiát ad nekem a mindennapokban, és fiatalon tart, amire az elkövetkezendő időkben nagy szükségem is lesz, hiszen a nyarat végigdolgozom, ugyanis a Madách Színháznak idén egy kísérleti évada lesz. A többi színházzal ellentétben mi nyáron is tartunk majd előadásokat, engem június közepétől a Szerelmes Shakespeare című darabban, a színháztulajdonos Henslowe szerepében láthatnak majd a nézők. Nagyon érdekes a karakter, és én is sokat kaptam tőle, hiszen Henslowe egy olyan egyéniség, aki soha nem ijed meg semmitől, mert azt mondja, a végén minden rendbe jön. Amióta őt alakítom, próbálom én is magamévá tenni ezt az életszemléletet – mondta Szerednyey Béla, aki a sok munka mellett a párjára is elegendő időt szakít.

– Délutánonként mindig együtt vagyunk Szilvivel, és ha tud, el is jön az előadásokra, aminek nagyon örülök, mert sokat segít a jelenléte. Úgy gondolom, a feleségemet egy felsőbb hatalom küldte nekem, mondhatni, számomra a Jóisten ajándéka. Hét év után is nagyon jó a kapcsolatunk. Szilvi korán szült, két felnőtt gyermek édesanyja, a korához képest nagyon is érett gondolkodású, szóval a köztünk lévő több mint 10 évnyi korkülönbség csak az évek számában mutatkozik meg. Ugyanakkor a lendülete és a felfogása az, ami engem is fiatalon tart. És persze neki köszönhetem, hogy tudom, milyen egy igazi családban élni, hiszen általa két csodálatos gyermeket is kaptam – áradozott a színész a családjáról. Szerednyeyről az utóbbi időben több olyan cikk jelent meg, miszerint készül a nagypapaságra, amit most a Lokálban szeretne tisztázni.

– Nem készülök, ez badarság. A gyerekek párjai fel is hívtak, hogy hogyan nyilatkozhattam ilyet. Én csupán annyit mondtam, hogy ha úgy alakulna, nem rettennék meg tőle. De szó sincs arról, hogy várnám az unokát – tisztázta a korábbi híreket a színész.

Titokban házasodott össze Szilvivel

Szerdenyey Béla és felesége a színháznak köszönhetően találtak egymásra, ugyanis Szilvi és lánya nagy rajongói voltak a színésznek. Egy könyvbemutatón aztán személyesen is találkoztak, ahol már rögtön érezték, hogy megvan köztük a szimpátia, ami szinte azonnal szerelemmé alakult. A pár négy év után a legnagyobb titokban házasodott össze, amiről csak azután számoltak be, hogy egy színházi premieren többen is látták Szilvi ujján a karikagyűrűt.

…read more

Source:: Lokal.hu – Extra

(Visited 1 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.